Sport

Telenovela Kylian Mbappe continuă. Negocieri de la Doha la Madrid. Ultimele detalii despre contractul fabulos

Starul lui Paris Saint-Germain. Kylian Mbappe, joacă la două capete și negociază atât cu parizienii, cât și cu cei de la Real Madrid, însă pretențiile financiare ale acestuia sunt uriașe.
24.04.2022 | 10:16
Telenovela Kylian Mbappe continua Negocieri de la Doha la Madrid Ultimele detalii despre contractul fabulos
Kylian Mbappe este evaluat conform Transfermarkt la 160 de milioane de euro
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe este presat de cei de la Paris Saint-Germain să accepte oferta de prelungire, deși francezul își dorește să meargă la Real Madrid.

Kylian Mbappe așteptată contraoferta lui Florentino Perez

Mama lui Kylian Mbappe, care îi este și impresară, Fayza Lamari, a mers la Doha alături de avocata Delphine Verheyden unde s-a întâlnit cu patronii lui PSG.

ADVERTISEMENT

Șeicii au pregătit o super ofertă pentru starul naționalei Franței în vârstă de 23 de ani și pun presiune pe cei de la Real Madrid.

PSG îi propune lui Kylian Mbappe un contract valabil pe următoarele două sezoane, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an.

ADVERTISEMENT

PSG, ofertă fabuloasă pentru Kylian Mbappe

Dacă va accepta, Kylian Mbappe ar urma să câștige nu mai puțin de 50 de milioane de euro pe sezon, precum și un bonus imens de loialitate, în valoare de 100 de milioane de euro.

Potrivit Mundo Deportivo, mama lui Mbappe încearcă să tragă de timp și așteaptă ca cei de la Real Madrid să liciteze peste această sumă.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, Fayza Lamari va purta o discuție cu președintele madrilenilor, Florentino Perez. Din Qatar, mama lui Mbappe a zburat direct la Madrid pentru a continua negocierile.

Kylian Mbappe ar fi cerut celor de la Real Madrid 100 de milioane de euro în plus față de înțelegerea inițială

Speranțele parizienilor că Mbappe ar putea continua la PSG au crescut din nou după ce în presa din Spania au apărut informații conform cărora fotbalistul ar fi cerut o sumă uriașă pentru a semna cu Real Madrid și a cerut încă o sută de milioane de euro în plus.

ADVERTISEMENT

„Mbappe a cerut 100 de milioane de euro în plus. Real Madrid a spus nu”, a declarat jurnalistul Guillem Balague.

ADVERTISEMENT