Sport

21 mai, episodul final în telenovela Kylian Mbappe? Starul francez încă oscilează între PSG și Real Madrid

”Echipa” lui Kylian Mbappe s-a întâlnit la Doha cu președintele PSG Nasser Al-Khelaïfi și cu emirul Qatarului. Urmează o discuție cu Real Madrid. Însă decizia, scrie presa franceză, va veni la finalul Ligue 1.
25.04.2022 | 14:10
21 mai episodul final in telenovela Kylian Mbappe Starul francez inca oscileaza intre PSG si Real Madrid
Kylian Mbappe va da un răspuns privind viitorul său după ultima etapă din Ligue 1. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Să fie titlul acontat deja de PSG ultimul câștigat de Kylian Mbappe cu parizienii? Pentru moment, nu există un anunț clar. Negocierile continuă, iar balanța se înclină, în funcție de surse, către parizieni, dar și către Real Madrid. Există însă, acum, potrivit presei franceze, un termen pentru episodul final al telenovelei.

”Nimic nu s-a schimbat. Deci nu este nimic de spus pentru moment”, este ultima declarație a lui Kylian Mbappe

După meciul cu Lens, în care PSG și-a adjudecat matematic titlul cu numărul 10, egalând recordul lui St.Etienne, Kylian Mbappe a fost din nou luat la întrebări de jurnaliști.

ADVERTISEMENT

”Nu sunt dezamăgit. Cine vrea să sărbătorească sărbătorește; cine nu vrea nu sărbătorește. Publicul a fost acolo, lângă noi.

A plecat doar o minoritate, care nu reprezintă toţi suporterii. Stadionul era plin. Am sărbătorit între noi în vestiar, dar a lipsit Cupa”, a comentat Kylian faptul că, în minutul 75, o parte din galeria lui PSG a părăsit stadionul.

ADVERTISEMENT

Firesc, a venit și întrebarea legată de viitorul său. Și răspunsul tranșant. ”Nimic nu s-a schimbat. Deci nu este nimic de spus pentru moment”, a spus jucătorul.

Iar Mauricio Pochettino, cel care îl va pregăti până la finalul acestui sezon, a completat: ”Vrem să rămână, dar trebuie să așteptăm și să vedem ce se întâmplă”.

ADVERTISEMENT

Negocieri la Doha cu proprietarii lui PSG

Presa franceză spune însă că la finele săptămânii a existat o nouă rundă de negocieri între echipa lui Kylian Mbappe și conducerea lui PSG. Lucru despre care ați aflat deja și din FANATIK.

Mai precis, mama lui Kylian Mbappe, care îi este și impresară, Fayza Lamari, a mers la Doha alături de avocata Delphine Verheyden. Acolo unde s-au întâlnit cu președintele clubului, Nasser Al-Khelaïfi, ca și cu emirul Qatarului, proprietarul PSG.

ADVERTISEMENT

Informație confirmată și de directorul sportiv Leonardo. ”Da, sunt discuții la Doha, ne-am întâlnit”, a declarat directorul sportiv al PSG, la microfonul Canal+.

”Discuții cu Kylian au existat întotdeauna. Kylian vorbește și cu noi, există o comunicare constantă, încă se gândește, cântărește totul. Cred că există posibilitatea ca el să rămână”, a completat acesta.

Pe de altă parte însă, urmează și o nouă rundă de negocieri cu Real Madrid. Care ar urma să aibă loc în această săptămână. Nimic nu este însă decisiv.

Jurnaliștii de la le10sport.com au titrat însă ”Kylian Mbappé a stabilit termenul legat de viitorul său!”. Și spun că acesta este 21 mai, momentul finalului de campionat în Franța.

Și comentează faptul că și-a luat această marjă pentru a vedea modul în care vor evolua lucrurile la club. Căci vrea să fie convins de perspectivele sale alături de parizieni. Ceea ce înseamnă atât o echipă competitivă pentru Liga Campionilor, cât și un tehnician în măsură să atingă acest obiectiv.


  • (P) Cota NETBET pentru Strasbourg – PSG: 1,45 este cota pentru „ sub 1,5 goluri în prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT