Life

„S-a întors karma”. Telespectatorii Survivor România 2023, bucuroși de necazul unei concurente

Telespectatorii Survivor România 2023, în culmea fericirii după ce Andreea Moromete a fost propusă spre eliminare de către Krișan.
09.05.2023 | 23:35
Sa intors karma Telespectatorii Survivor Romania 2023 bucurosi de necazul unei concurente
Telespectatorii Survivor România 2023, fericiți după nominalizarea Andreei Moromete. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Bucurie mare printre telespectatorii Survivor România 2023, după ce Andreea Moromete a fost propusă spre eliminare. Concurenta a găsit simbolul imunității ascunse, dar a făcut o greșeală care o poate costa scump.

Telespectatorii Survivor România 2023 se bucură după ce Andreea Moromete a fost nominalizată

Un scandal a izbucnit la Survivor România în ediția de marți, 9 mai 2023, după ce Andreea Moromete a fost nominalizată spre eliminare. Imediat ce a auzit că Andrei Krișan a ales-o pe ea, fosta polițistă a luat foc și l-a făcut cu ou și cu oțet în Consiliu.

ADVERTISEMENT

„Simțeam, așa, că o să mă înjunghie un cuțit. Simt de ceva timp. Fiecare face în concursul ăsta ce simte și dacă unii aleg să calce peste cadavre ca să ajungă cât mai departe, e modul lor de a o face, eu nu mă regăsesc.

Nominalizarea asta pentru mine e un cuțit de la un om pe care eu l-am considerat prieten. (…) Prefer, dacă e să ies la prima mea nominalizare, să știu că am ieșit pentru că am fost eu și aia e, nu m-au plăcut oamenii…

ADVERTISEMENT

Decât să joc un rol și să par mielușel și de fapt să fiu un #$%^& de om și să păcălesc publicul. Decât să-mi bat joc de oamenii ăia care uită și să ajung așa în finală, nu mersi”, a afirmat Andreea Moromete.

Greșeala care poate să o coste scump eliminarea de la Survivor România 2023 pe Andreea Moromete

În plus, i-a spus lui Andrei Krișan că este cel mai fals om din concurs și că a jucat foarte bine. Andreea Moromete l-a asigurat că încearcă să pară perfect, își gândește discursurile de seara și pare că citește de pe prompter. Iar în momentul în care purtătorul de colan a vrut să se apere, l-a întrerupt de mai multe ori spunând că se victimizează.

ADVERTISEMENT

„Nu mai suport falsitatea și asta doare, felul în care m-a nominalizat. Ai niște conflicte cu niște oameni și îi faci pe ăia în ultimul hal și apoi mă nominalizezi pe mine. Hai, victimizează-te! E nasol când ești sincer, că deranjezi. Trebuie să păcălești oameni. Cât de bine a jucat-o! Cel mai pervers, cel mai fals din toată competiția. Nu-mi vine să cred că te-am considerat prieten”, a continuat Andreea Moromete la Survivor România 2023.

Dar concurenta ar putea primi noi motive de supărare curând. Căci, pentru că nu a anunțat că a găsit simbolul imunității ascunse atunci când a fost întrebată, conform regulamentului, nu va mai putea să-l folosească la această tură de nominalizări.

ADVERTISEMENT

Reacția telespectatorilor: „S-a întors comentarii”

Pe pagina oficială de Facebook a emisiunii Survivor România 2023, comentariile despre Andreea Moromete au curs. Telespectatorii se bucură de necazul ei și speră ca va pleca acasă. „Karma, frate. S-a întors karma împotriva lui Porkolab. Câștigă Krisan în ciuda cotoroanțelor?” „Mâine ai de prins un avion, Moromete!” „Moromete, drum bun spre casă!”, au fost unele comentarii.

„Probleme grave! Plină și sigură pe ea din cauza amuletei. Așa caracter, greu mi-a fost să văd. Mă întreb ce fel de prieteni are acasă. Survivor se va termina. Dar tu vei rămâne cu acest caracter….păcat. Dar se pare că unii câștigă și în viața reală tot pe criterii de șantaj, prefăcătorie”, a spus o altă persoană.

ADVERTISEMENT