Life

Tensiuni între Tudor Chirilă și Horia Brenciu la Vocea României. De la ce a pornit totul. Theo Rose a intervenit și ea

Replici acide între Tudor Chirilă și Horia Brenciu, antrenori la Vocea României. Theo Rose nu a putut sta nici ea deoparte.
18.11.2023 | 00:14
Tensiuni intre Tudor Chirila si Horia Brenciu la Vocea Romaniei De la ce a pornit totul Theo Rose a intervenit si ea
Replici acide între Tudor Chirilă și Horia Brenciu, antrenori la Vocea României. Theo Rose nu a putut sta nici ea deoparte. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tensiuni între Tudor Chirilă și Horia Brenciu la Vocea României. „Te rog, mai ascultă” este replica unuia dintre cei doi artiști. Theo Rose a intervenit și ea în disputa aprinsă, care a avut loc după un duet din echipa lui Smiley.

Replici acide între Tudor Chirilă și Horia Brenciu, antrenori la Vocea României. Theo Rose nu a putut sta nici ea deoparte

Tudor Chirilă și Horia Brenciu au schimbat replici acide la Vocea României, unde sunt antrenori. Theo Rose nu a putut sta nici ea deoparte și i-a luat apărarea cântărețului cu care împarte același scaun la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Momentul a avut loc după ce Beatrice și Iustin din echipa lui Smiley au terminat de interpretat piesa care le-a fost destinată. Concurenții au ajuns în atenția juraților, care au comentat totul din punct de vedere artistic și vocal.

„Mie mi se pare important că în sezonul ăsta poate sunt mai multe momente în care vocile nu trebuie neapărat să ajungă la acutele alea spectaculoase. Și un moment ca ăsta poate fi spectaculos. 

ADVERTISEMENT

E important să înțelegem că vocea e importantă în toate frecvențele ei. Să nu uităm că Leonard Cohen a făcut o carieră uriașă, am dat exemplu și Frank Sinatra. Felicitări”, a spus Tudor Chirilă, la Pro TV.

„Aș vrea să îi atrag atenția colegului meu mai tânăr cu un an”, a completat Horia Brenciu. „În suflet sunt mai tânăr decât tine cu 40 de ani”, a ținut să mai adauge Tudor Chirilă, la Vocea României.

ADVERTISEMENT

„Dar să nu confundăm vocea joasă a lui Cohen cu vocea de întindere de două octave a lui Frank Sinatra, poate voiai să zici altceva”, a mai spus Horia Brenciu. „Nu, chiar asta voiam să zic, el nu își folosește întreg range-ul, dacă ai fost atent”, a continuat actorul.

„Ba da, folosește. Nu. Te rog, mai ascultă puțin, mă bazez pe asta”, a susținut cântărețul care face echipă cu Theo Rose în acest concurs muzical. „Mai ascult, mai ascult. Îl ascult, dar nu îl copiez”, a încheiat Tudor Chirilă.

ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă și Horia Brenciu s-au contrazis la Vocea României

Tudor Chirilă și Horia Brenciu au continuat să se contrazică la Vocea României. Actorul a susținut că Iustin a falsat, însă moderatorul podcast-ului Lucruri simple a fost de cu totul altă părere și a spus că este vorba de voce cu o octavă mai sus.

Theo Rose i-a făcut semn colegului ei și chiar l-a strâns de genunchi ca să se oprească și să nu mai continue discuția contradictorie. Acest amănunt a fost făcut public de iubita lui Anghel Damian în cadrul unui testimonial.

„Horia, nu sări pe el, gata! Este dureros să ascult cum partenerul meu de echipă e atacat de unul dintre colegi. Noi nu promovăm conflictul!”, a mărturisit actrița din serialul Clanul, în spirit de glumă.

„Cred că filosofia de viață a noastră e la ani distanță. Nu are cum să nu se transforme în mici înțepături în limita respectului reciproc. Câteodată mă simt ca vaca aia, care gonește muștele vara.

Nu e prea obosită, dar aruncă coada aia pe spate, musca pleacă dar se întoarce repede. Când nu dau replică mă simt ca vaca aia”, a declarat la rândul său Tudor Chirilă, tot la testimoniale.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Maria Iordănescu, apariție spectaculoasă, înainte de a intra în direct
Maria Iordănescu, apariție spectaculoasă, înainte de a intra în direct
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Survivor revine cu un nou sezon și o surpriză pentru telespectatori
Survivor revine cu un nou sezon și o surpriză pentru telespectatori
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română