Life

Tensiuni la Chefi la Cuțite. Chef Alexandru Sautner a aruncat cu tacâmurile în timpul filmărilor

Tensiuni maxime în ediția de marți, 9 aprilie, de la Chefi la Cuțite. Chef Alexandru Sautner a aruncat cu tacâmurile în timpul filmărilor.
09.04.2024 | 23:07
Tensiuni la Chefi la Cutite Chef Alexandru Sautner a aruncat cu tacamurile in timpul filmarilor
Tensiuni la Chefi la Cuțite. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chefi la Cuțite este un show destul de complex, care în anumite cazuri poate să testeze limitele concurenților, dar și pe cele ale juraților. Așa s-a întâmplat și în ediția cu numărul 10 a sezonului 13 Chefi la cuțite, de pe 9 aprilie 2024.

Tensiuni la Chefi la Cuțite în ediția de marți, 9 aprilie

Chef Alexandru Sautner a aruncat cu tacâmurile și nu a ținut cont că este filmat. Și inclusiv ceilalți jurați de la Chefi la Cuțite au rămas mască în momentul în care au văzut reacția acestuia. Ce s-a întâmplat, de fapt?

ADVERTISEMENT

Cei patru jurați au fost nevoiți să gătească cu ingrediente impuse de roata norocului. Evident că această probă le-a cam testat limitele, dar și răbdare, iar rezultatul se poate spune că a fost unul neașteptat.

Au existat mai multe replici acide la Chefi la Cuțite în această seară. Iar dincolo de asta, au venit și momentele tensionate. Chef Alexandru Sautner, spre exemplu, nu s-a mai putut controla.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, acesta a răbufnit și a început să arunce cu tacâmurile. Ce l-a enervat atât de tare? Problema a apărut în momentul în care a avut loc degustarea preparatelor la jocul pentru amuletă.

Chef Alexandru Sautner a aruncat cu tacâmurile în timpul filmărilor

Unii jurați au identificat o serie de greșeli la anumite farfurii prezentate în ediția de astăzi de la Chefi la Cuțite. Dacă unii au făcut niște comentarii mai simple, iată că alții au fost ceva mai duri, dezamăgiți de câteva detalii.

ADVERTISEMENT

„N-ai varză! Nici nu trebuie să-l mai dai la jurizare! Unde-i varza aia?! Adică eu mă chinui să fac urechile alea și tu ai o varză, și nu poți să o pui!”, a spus chef Ștefan Popescu despre mâncarea lui chef Alexandru Sautner.

Acesta a fost momentul în care juratul s-a enervat. Și chiar și el a recunoscut asta. „Am fost atât de aproape să explodez pentru că insistau cu o prostie”, a dezvăluit acesta, după cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Mai apoi, Richard Abou Zaki i-a reproșat subtil colegului său că nu ar fi respectat tema jocului pentru amuletă și că ar fi pus altceva în farfurie. Alexandru Sautner nu s-a putut abține și a aruncat cu tacâmurile, fără să mai țină cont că este filmat.

„Măi nebunule! Sparanghelul de unde vine?! Că mă enervezi acum! (…) Mi se ridică tensiunea!”, a mai adăugat juratul, vizibil nervos, în ediția de astăzi de la Chefi la Cuțite. „De ce te agiți? La anii tăi nu trebuie să te agiți, că trebuie să chemăm doctorul!”, i-a spus chef Richard Abou Zaki.

A urmat apoi un alt schimb de replici acide între cei doi, însă ulterior, situația s-a calmat în platoul de la Chefi la Cuțite. Chiar și așa, jurații au rămas surprinși de atitudinea colegului lor.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care "îi spuneau ce să-i facă". Fusese internat la psihiatrie, dar în zadar
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii