Sport

Tentativă de omor în Milano! Un fotbalist de la Arsenal a fost înjunghiat într-un centru comercial. Ultimele detalii despre starea jucătorului

Pablo Mari, fundașul central al celor de la Arsenal, care este împrumutat în Serie A la Monza, a fost înjunghiat de un individ într-un centru comercial din Milano.
27.10.2022 | 22:25
Tentativa de omor in Milano Un fotbalist de la Arsenal a fost injunghiat intrun centru comercial Ultimele detalii despre starea jucatorului
Pablo Mari, fundașul celor de la Arsenal, împrumutat la Monza, a fost înjunghiat într-un magazin din Milano. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
27-10-2022
20:31

Adriano Galliani a dat ultimele detalii despre starea lui Pablo Mari

Adriano Galliani, CEO-ul Monza, i s-a alăturat lui Pablo Mari la spitalul Niguarda din Milano și a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a fundașului spaniol. 

„Pablo Mari nu este în pericol, pentru că rănile sale nu îi pun viața în primejdie. Sperăm să-l revedem cât mai curând”, a spus Adriano Galliano, citat de jurnalistul italian Fabrizio Romano.

 

Pablo Mari, fost fundaș în Premier League, actualmente împrumutat de Arsenal la Monza, a fost unul dintre cei 6 indivizi înjunghiați într-un magazin din Milano.

Tentativă de omor în Milano! Pablo Mari, fotbalistul lui Arsenal, a fost înjunghiat

Pablo Mari evoluează pentru Monza de la începutul sezonului, fiind împrumutat de la Arsenal până în iunie 2023. Potrivit Tuttosport, fundașul în vârstă de 29 de ani alături de alți 5 indivizi, au fost înjunghiați de către un bărbat în vârstă de 46 de ani.

ADVERTISEMENT

Teribilul incident a avut loc într-un centru comercial din Milano, iar două dintre victime au ajuns în stare gravă la spital.

Pablo Mari ar fi fost, de asemenea, înjunghiat, însă jucătorul împrumutat de Arsenal la Monza este conștient și se află sub supraveghere medicală la spital.

ADVERTISEMENT

Pablo Mari a fost transportat la spital. Atacatorul avea tulburări psihice

Fundașul spaniol de la Monza a fost transportat la spitalul Niguarda din Milano, acolo unde urmează să i se alăture Adriano Galliani, CEO-ul formației italiene și antrenorul Raffaele Palladino.

Potrivit anchetatorilor, individul care a recurs la un asemenea gest are tulburări psihice, iar acțiunile sale vor fi cercetate de autoritățile judiciare.

ADVERTISEMENT

Conform Footbal-Italia.Net, bărbatul a luat un cuțit de pe rafturile magazinului și a trecut la atac într-un moment în care magazinul era plin în urma unui concert Placebo (n.r. formație muzicală din Italia).

Arsenal a luat legătura cu Pablo Mari după ce a fost înjunghiat

Mikel Arteta a vorbit la finalul partidei din Europa League dintre Arsenal și PSV. Antrenorul „tunarilor” a confirmat că directorul tehnic al lui Arsenal, Edu Gaspar, a luat legătura cu Pablo Mari, care a fost „înjunghiat superficial în picior”, după cum a anunțat agentul fundașului de la Monza.

ADVERTISEMENT

„Gândurile noastre sunt la Pablo Mari și la celelalte victime ale groaznicului incident de astăzi din Italia. Am luat legătura cu agentul lui Pablo care ne-a spus că este în spital și nu este rănit grav”, a fost reacția clubului pe rețelele de socializare.

Una dintre persoanele înjunghiate a murit

Potrivit aceleași surse, unul dintre bărbații înjunghiați, despre care se scrie că era casier, ar fi murit. Agresorul a fost arestat de polițiști, însă atacul nu este tratat ca fiind terorist.

Cu o cotă de piață în valoare de 5 milioane de euro, Pablo Mari a fost cedat de Arsenal sub formă de împrumut la Monza, în Serie A până la finalul sezonului.

  • 8 partide și un gol sunt cifrele lui Pablo Mari în acest sezon la Monza. 
  • 29 de ani are Pablo Mari 
ADVERTISEMENT
Tags: