ADVERTISEMENT
News

Tentativă de suicid la metrou! Cum se circulă la această oră

Autor: Bogdan Solomon | 26.11.2020 | 18:26
Tentativă de suicid la metrou! Cum se circulă la această oră
O persoană a încercat să își pună capăt zilelor în stația Păcii. Sursa foto: hepta.ro

Circulaţia garniturilor între staţiile de metrou Politehnica şi Preciziei a fost reorganizată pe Magistrala 3 şi s-a desfășurat în sistem pendulă, joi după-amiază, după ce o persoană a încercat să se sinucidă.

ADVERTISEMENT

Potrivit comunicatului transmis de Metrorex, nefericitul incident s-a petrecut în jurul orei 15:00, în stația Păcii. La ora redactării acestei știri, circulația se desfășoară în condiții normale.

În cauză a fost demarată o anchetă și urmează să se stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat. Pentru moment, starea persoanei care a încercat să își pună capăt zilelor nu este cunoscută.

ADVERTISEMENT

Continuă haosul la metrou. O persoană a încercat să se sinucidă

Metrorex informează că, astăzi, 26.11.2020, începând cu ora 14:47, circulaţia trenurilor de metrou este reorganizată pe Magistrala 3 de metrou.

Se circulă în sistem pendulă între staţiile Politehnica şi Preciziei în urma unei tentative de suicid. Urmează ca ancheta de cercetare să stabilească condiţiile în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții Metrorex.

ADVERTISEMENT

Zeci de oameni s-au înghesuit zilele trecute, din cauza unei avarii

Din păcate, nu este singurul eveniment neplăcut de care au avut parte bucureștenii la metrou în această săptămână. Nu mai departe de luni, 23 noiembrie, o avarie produsă la primele ore ale dimineții a făcut ca zeci de persoane să se înghesuie între stațiile Mihai Bravu și Dristor, în condițiile în care circulația s-a desfășurat cu dificultate.

Metrorex informează ca astăzi, 23.11.2020, circulaţia trenurilor pe Magistralele 1 si 3 se desfăşoară cu dificultate în urma defectării unei şine între staţiile de metrou Mihai Bravu şi Dristor 1.

ADVERTISEMENT

Pentru fluidizarea traficului şi continuarea călătoriilor, circulaţia a fost reorganizată pe firul 2 între staţiile Mihai Bravu şi Nicolae Grigorescu 1, intervalul de succedare fiind de circa 8 minute.

Echipele Metrorex intervin pentru remedierea defecțiunii. Precizăm că în staţii se fac anunţuri cu privire la reorganizarea circulaţiei. Accesul pasagerilor se face în tranşe, pentru a se evita aglomeraţia.

ADVERTISEMENT

De asemenea, menţionăm că siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment. Vă prezentăm scuze pentru disconfort şi vă mulţumim pentru înţelegere”, a transmis Metrorex.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!