Life

Teo Trandafir și-a dezvăluit admirația uriașă pentru Connect-R: ”E frumos de plângi cu vorbe”

Teo Trandafir a mărturisit în emisiunea pe care o prezintă alături de Bursucu care sunt persoanele publice pe care pe apreciază. Connect-R este una dintre ele.
19.01.2022 | 20:06
Teo Trandafir sia dezvaluit admiratia uriasa pentru ConnectR E frumos de plangi cu vorbe
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Kanal D și-a dezvăluit admirația pentru celebrul artist, care a fost invitat recent în show-ul pe care îl moderează. Prezentatoarea nu s-a putut abține.

Dacă inițial nu a dorit să vorbească deschis, ulterior a dat cărțile pe față. Teo Trandafir a fost nevoită să spună pentru ce invitat a simțit atracție.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea i-a luat pe toți prin surprindere când a rostit numele lui Connect-R, care se numește în realitate Ștefan Mihalache.

Teo Trandafir îl place pe Connect-R. Ce a mărturisit prezentatoarea de la Kanal D

Cu siguranță, Connect-R se va simți măgulit când va afla despre aprecierea pe care o are Teo Trandafir pentru el. Cântărețul a trecut de multe ori pragul emisiunii de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Frumusețea este cea care i-a atras atenția prima oară moderatoarei de la „Teo Show”, care este conștientă de diferența de vârstă dintre ei.

„Nu prea pot să zic, că e nouă treaba. Măi, eu când l-am văzut penultima oară pe Connect-R, mi-au căzut cerceii din urechi.

ADVERTISEMENT

Deci arată Connect-R… Sigur c-aș putea să îi fiu mămăiță, adică aș putea să îi fac sarmale, dar dreptul meu de a admira… Connect-R e frumos de plângi cu vorbe”, a declarat Teo Trandafir în cadrul emisiunii pe care o prezintă, conform wowbiz.ro.

Moderatoarea de la „Teo Show” a repetat de foarte multe ori că este dispusă să se implicE într-o nouă relație de dragoste, chiar dacă în trecut a avut parte de suferință.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir, după două mariaje eșuate. De ce a divorțat

A fost căsătorită de două ori, prima oară cu pilotul Alexandru Trandafir. Mariajul s-a terminat după 6 ani, cei doi realizând că nu mai sunt pe aceeași lungime de undă. S-au despărțit amiabil.

Constantin Iosef este cel de-al doilea soț al lui Teo Trandafir, cu care vedeta s-a căsătorit pe 2 iunie 2012. Mariajul a durat doar șase luni. Anunțul divorțului a fost făcut public pe 17 decembrie.

Eu nu suport niciun fel de autoritate. În secunda în care autoritatea s-a ridicat asupra mea fără înțelegere, argumente, o dau la o parte ca pe o măsea stricată.

Odată instalată autoritatea, eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor funcționa niciodată pentru că am această cerință pentru bărbatul de lângă mine: lasă-mă să trăiesc lângă ține, așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine.

Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, unde sunt; nu te voi întreba niciodată unde ești. Niciunul dintre partenerii mei nu a auzit de la mine întrebarea cu cine ești și unde ești. Niciodată! Dacă vrei să te întorci, bine, dacă nu, p-aci ți-e calea.

Sunt mult prea bună pentru tine. Vrei să mă rog de tine să te întorci? Mai bine mor! Rămâi cu cine ești, cât timp dorești; și întoarce-te dacă mai e cale”, a declarat Teo Trandafir în emisiunea „40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai, conform click.ro.

ADVERTISEMENT