Life

Teo Trandafir, anunț important făcut pe Instagram. Ce se întâmplă cu emisiunea ei de la Kanal D

Teo Trandafir a făcut un anunț așteptat de toată comunitatea ei! Vedeta Kanal D a dezvăluit pe Instagram ce se întâmplă cu emisiunea pe care o prezintă.
19.08.2021 | 14:30
Teo Trandafir anunt important facut pe Instagram Ce se intampla cu emisiunea ei de la Kanal D
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a făcut anunțul despre emisiunea pe care o prezintă la Kanal D împreună cu Bursucu. După o binemeritată vacanță a celor doi, prezentatorii vor reveni pe micile ecrane.

Fanii emisiunii Teo Show au așteptat cu nerăbdare să afle de când vor avea ocazia să o revadă pe îndrăgita vedetă de televiziune pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Chiar Teo a dezvăluit data de la care va fi din nou prezentă în fața telespectatorilor cu noi ediții din care vom afla cele mai tari secrete din viețile vedetelor.

Teo Trandafir a anunțat când revine pe micul ecran

Potrivit anunțului postat de Teo Trandafir, emisiunea revine la Kanal D de luni, 23 august, de la ora 15:00. Cei doi prezentatori vor oferi surprize uriașe în noul sezon al emisiunii Teo Show.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de televiziune a devenit cunoscută la începutul anilor 2000, la PRO TV. Este de 8 ani la Kanal D, cea mai longevivă colaborare a sa cu un post tv.

Înainte de Kanal D, Teo a mai lucrat la Tele7, Prima TV, Romantica, iar în 2012 a apărut în serialul „Pariu cu viața”, difuzat de PRO TV.

ADVERTISEMENT

Cariera ei în televiziune a fost marcată de suișuri și coborâșuri. Astăzi, vedeta poate spune în sfârșit că și-a găsit liniștea în echipa de la Kanal D.

Televiziune, actorie, muzică, politică. Prezentatoarea Kanal D a încercat de toate

Pe lângă televiziune, Teo Trandafir a experimentat și cum este să fie actriță. Pe urmă a înregistrat și câteva melodii pentru copii. Nu a stat departe nici de… politică.

ADVERTISEMENT

Despre experiența ei în politică nu este tocmai mulțumită, căci în Parlamentul României, pe vremea când era membră în PDL, a descoperit o lume din care simțea că nu făcea parte.

Teo a fost deputată din partea PDL între 2010 și 2012. S-a remarcat atunci votând împotriva liniei generale a partidului tăierea pensiilor și salariilor ca măsură de combatere a crizei economice.

În televiziune, Teo a prezentat mai mult emisiuni de divertisment, însă au fost și două formate prin care s-a făcut cunoscută cu totul altfel publicului.

„Momentul adevărului” și „Vrei să fii milionar” sunt două proiecte cu care Teo a încercat să facă altceva pe piața televiziunii, însă ambele show-uri nu au rezistat în timp. S-a întors apoi la formatul care a consacrat-o încă din anii 2000.

 

ADVERTISEMENT