Life
notix pixel id

Teo Trandafir și Bianca Rus au căzut la pace: „I-am promis că îi zic și eu. Să vedem cum vă cade capul”

Teo Trandafir și Bianca Rus au căzut la pace după ce săptămâna trecută cântăreața din Satu Mare nu i s-a adresat corespuinzător prezentatoarei de la Kanal D.
08.12.2021 | 15:30
Teo Trandafir și Bianca Rus au căzut la pace: „I-am promis că îi zic și eu. Să vedem cum vă cade capul”
Teo Trandafir a avut un ”meci” săptămâna trecută cu Bianca Rus, dar cele două au căzut acum la pace. Foto: capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, Teo Trandafir a pus-o la colț pe Bianca Rus pentru că aceasta a făcut-o „mătușică”, în direct, insistând că tot ce știe ea și arată la televizor a învățat de la prezentatoarea Teo Show.

Teo s-a enervat destul de tare atunci pe Bianca. A taxat-o de fiecare dată când a putut. Lumea a observat animozitățile dintre cele două, iar publicul s-a întrebat dacă Bianca va mai păși vreodată platoul de la Kanal după acel episod.

Se pare că Teo și Bia au vorbit în spatele camerelor de luat vederi. Au ajuns la concluzia că nu trebuie să stea supărate una pe cealaltă.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a primit un tort de la Bianca Rus. Cele două au căzut la pace

Bia a reapărut în emisiunea vedetei, iar telespectatorii au văzut o cu totul altă atitudine a prezentatoarei la adresa blondinei.

Bianca a fost invitată în rubrica ei permanentă, alături de Laurette și Ella de data aceasta, Raluca Podea lipsind din ediția Teo show din 9n decembrie.

ADVERTISEMENT

Fiecare din cele trei asistente de la Teo Show a venit cu câte un tort, iar cântăreața a surprins-o pe Teo prin felul în care i s-a adresat.

Nu i-a mai spus că este ca o mătușică și a renunțat și la titlul „doamna Teo”, pe care vedeta îl urăște din toată inima. I s-a spus simplu: „Iubito”.

ADVERTISEMENT
teo trandafir bianca rus
Teo Trandafir și Bianca Rus au făcut pace. Captură Kanal D

„I-am promis că îi zic și eu dumneavoastră”

Teo s-a bucurat să vadă că Bianca a băgat la cap nemulțumirea ei. Le-a dezvăluit apoi telespectatorilor că a avut o discuție cu ea în care i-a explicat că nu îi place când cineva i se adresează cu „doamna”.

„I-am promis că îi zic și eu dumneavoastră. Să vedem cum vă cade capul”, a spus Teo după ce a primit tortul de la Bianca Rus, semn că au căzut la pace.

ADVERTISEMENT

„Eu am cumpărat tortul. Știu să ornez foarte bine. Sunt foarte pricepută”, a spus Bianca Rus, mândră de tortul pe care i l-a făcut cadou prezentatoarei.

Săptămâna trecută, Teo Trandafir s-a enervat foarte tare când Bianca Rus i s-a adresat cu „mătușică”. „Nu. Nu vreau să fiu mătușa ta! Niciodată să nu te duci la una la televizor s-o faci mătușă”, s-a răstit Teo la Bianca Rus, vizibil iritată.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri