Life

Teo Trandafir, confesiuni dure despre relația cu tatăl ei: „Extraordinar de ascuțit”

Teo Trandafir și-a pus sufletul pe tavă într-un interviu fără precedent. Prezentatoarea face confesiuni emoționante despre legăturile care au marcat-o.
12.09.2021 | 17:30
Teo Trandafir confesiuni dure despre relatia cu tatal ei Extraordinar de ascutit
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir este invitata emisiunii „În oglindă” difuzată pe Youtube în fiecare luni, în care face o serie de confesiuni în premieră despre viața ei.

Prezentatoarea de succes de la Kanal D vorbește despre copilăria ei, despre lucrurile care au marcat-o, dar au făcut-o mai puternică și, printre altele, despre relația dificilă cu tatăl ei.

ADVERTISEMENT

Teo mărturisește că a suferit în copilărie de un soi de depresie de relocare. Cu alte cuvinte, când era mică se muta des dintr-un loc în altul și nu a avut când să lege prietenii ori să cunoască oameni.

Teo Trandafir, despre relația dificilă cu tatăl ei

Cele mai interesante dezvăluiri făcute de prezentatoare sunt legate de relația cu familia ei. Despre legătura dintre ea și tatăl ei, medic pediatru și cardiolog de profesie, vedeta a spus că nu a fost niciodată una ușoară.

ADVERTISEMENT

„Tata dacă ți-a spus ceva o dată, trebuie să fii auzit deja. A fost greu cu tata pentru că este spontan și extraordinar de ascuțit. Prin comparație cu tata, aș sta puțin și m-aș îndoi.

Cu un adversar ca el, eu m-aș descurca strângând bine din mine”, a mărturisit Teo Trandafir în emisiunea de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Teo a vorbit și despre unul din cele mai terifiante momente din tinerețea ei, Revoluția din 1989. A văzut cu ochii ei un student împușcat. În acea clipă s-a gândit că s-ar putea să fie ea următoarea.

Prezentatoarea a spus că i-au amorțit mâinile de frică. Îi era frică de faptul că o să o doară, nu neapărat că o să moară.

ADVERTISEMENT

„Oamenii vin în viața mea, stau ce stau…”

Vedeta Kanal D a mai spus că de moarte în sine nu îi este deloc teamă. „Arată-mi tu un om care a scăpat viu din viață. Cu toții murim. Invariabil”, a mai povestit Teo Trandafir.

Cât despre relațiile ei, Teo a spus că toți oamenii care au ajuns în viața ei au plecat cu aceeași viteză cu care s-au apropiat de ea.

„Oamenii vin în viața mea, stau ce stau după care își găsesc rostul lor. Au treaba lor”, a continuat prezentatoarea Teo Show.

Emisiunea „În oglindă” realizată de Mihai Ghiță va apărea pe pagina de Youtube theXclusive luni, pe 13 septembrie, după ora 19:00.

 

ADVERTISEMENT