Life

Teo Trandafir, enervată la culme de Florin Piersic Jr. Ce a pățit prezentatoarea în trecut

Teo Trandafir a dat numele persoanei publice care a enervat-o cel mai tare în timpul unei emisiuni. Nimeni nu s-ar fi gândit la Florin Piersic Jr. Cum s-a petrecut totul?
01.02.2022 | 17:14
Teo Trandafir enervata la culme de Florin Piersic Jr Ce a patit prezentatoarea in trecut
Teo Trandafir a fost scoasă din sărite la un moment dat de Florin Piersic Jr. Foto: Kanal D/ Instagram
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir ar putea scrie o carte cu pățaniile prin care a trecut de-a lungul carierei în televiziune, mai ales din cauza invitaților.

După ce în urmă cu câteva ediții Teo Show a spus că există o artistă din România care este de o prefăcătorie rară, fără să dea un nume, de data asta Teo a îndrăznit să spună care este invitatul care a enervat-o până la exasperare.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla când lucra la PRO TV, post de televiziune unde s-a făcut remarcată cu adevărat. Într-una dintre după-amiezile petrecute la postul de pe Pache Protopopescu, în direct, l-a avut drept invitat pe fiul marelui actor Florin Piersic.

Cum a reușit s-o enerveze Florin Piersic Jr. pe Teo Trandafir

Vedeta trebuia să îl țină de vorbă vreo 18 minute, cât era trecut pe desfășurător, având pregătite tot felul de întrebări. Prezentatoarea a aflat că atitudinea pe care a avut-o Florin Piersic cu ea a fost cauzată de un meci pe care acesta îl purta cu un ziar. O publicație scrisese o informație falsă despre el.

ADVERTISEMENT

Teo susține că Piersic Jr. s-a răzbunat pe cine nu trebuie, iar asta a deranjat-o cumplit de tare.

Fosta colegă a Tanței de la PRO TV observase încă înainte să intre în direct că actorul avea trecute pe niște hârtii răspunsurile scurte la întrebările care urmau să îi fie adresate. Nicio clipă nu s-a gândit că acesta nu va dori să dezvolte acele „Da”-uri și „Nu”-uri de pe foaie.

ADVERTISEMENT

„Florin Piersic Junior m-a enervat cel mai tare. Zice așa. Vine în emisiune. Avea în mână niște foi. Pe ele scria da, nu, la această întrebare nu răspund. Încep să-l întreb. Și văd că scoate foaia. Zice: da. A doua întrebare: nu. Apoi a zis că la această întrebare nu răspund”, a declarat Teo Trandafir la Kanal D.

„Invitatul nu dorește să comunice cu mine”

Realizatoarea de televiziune nu s-a putut abține după ce s-au epuizat două din cele 18 minute alocate invitatului și a răbufnit. Chiar și în ziua de azi ține minte ce a spus, punându-l la locul lui pe actor, care în prezent este voice-over la PRO TV.

ADVERTISEMENT

„Mă ridic așa și zic: ‘Stimați telespectatori, vă voi demonstra că sunt un adevărat om de televiziune. Voi vorbi 18 minute, pentru că invitatul din spatele meu nu dorește să comunice cu mine’. ”, a mai spus Teo.

 

ADVERTISEMENT