Life

Teo Trandafir, îndurerată de pierderea Mioarei Roman. Ce legătură există între ele: ”Rămâneam fără aer”

Teo Trandafir este îndurerată de moartea Mioarei Roman. Legătura neștiută dintre prezentatoare și mama Oanei Roman. Acum s-a aflat.
23.02.2024 | 14:16
Teo Trandafir indurerata de pierderea Mioarei Roman Ce legatura exista intre ele Ramaneam fara aer
Ce spune Teo Trandafir despre decesul mamei Oanei Roman. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a reacționat după ce a aflat că a murit Mioara Roman. Vestea a întristat-o profund pe fosta prezentatoare de la Kanal D, mai ales că avea o legătură specială cu cea care era cunoscută și ca mama Oanei Roman și fostă soție a lui Petre Roman.

Ce spune Teo Trandafir de moartea Mioarei Roman. Amintirea care o leagă de aceasta

Teo Trandafir are doar cuvinte de laudă la adresa Mioarei Roman. O are în memorie ca pe o femeie foarte inteligentă și, nu ultimul rând, ca profesoară a sa de limba arabă, la facultate. În 1986 a cunoscut-o moderatoarea pe mama Oanei Roman.

ADVERTISEMENT

De câte ori i se adresa, Teo Trandafir a mărturisit că rămânea fără aer. Asta deoarece nu doar că o uimea prin intelectul deosebit, ci și prin frumusețe. De asemenea, fosta prezentatoare de la Kanal D își aduce aminte și de un interviu important al Mioarei Roman.

Mama Mioarei Roman era printre puținii vorbitori de arabă din România și stăpânea atât de bine limba, încât a luat un interviu excepțional lui Yasser Arafat, fost lider palestinian, comandant al organizației Fatah și președintele Organizației de Eliberare a Palestinei.

ADVERTISEMENT

”Mioara Roman m-a fascinat când am cunoscut-o. Și vorbim aici de 1986. Era de o frumusețe incredibilă și de o inteligență remarcabilă. Acesta e motivul pentru care, de cate ori mi se adresa, rămâneam fără aer. Mi-a fost profesoară de limba arabă în facultate.

O personalitate incredibilă, de o cultură cum rar îți e dat să întâlnești în viață. Mioara Roman a fost unul dintre puținii vorbitori de limba arabă din România.

ADVERTISEMENT

Și numai prin faptul că i-a luat interviu lui Yasser Arafat, am spus totul despre capacitatea ei de a vorbi această limbă. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a spus Teo Trandafir pentru wowbiz.ro

Din ce cauză a murit Mioara Roman

Mioara Roman s-a stins în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1:00, la azilul de bătrâni, din Snagov, unde era îngrijită de luni bune. Avea 83 de ani, iar peste două luni ar fi împlinit 84.  Cauza decesului a fost un stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

Vestea trecerii în neființă a fost dată de Oana Roman, într-o postare emoționantă pe contul său de Instagram. Aceasta și-a exprimat iubirea și recunoștința față de mama ei.”Tot ce sunt îți datorez”, a scris vedeta.

”Drum lin în lumină, mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tururor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez.

Mulțumesc, mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a primit vestea morții mamei sale în timp ce se află în vacanță cu fiica sa, Isabela, în Egipt. Aici, fetița își serba ziua de naștere. Cel mai probabil, cele două urmează să revină în țară de urgență.

De altfel, Oana Roman părea foarte îngriorată de starea Mioarei Roman în ultimele luni. Oricât încercau medicii să îi mai amelioreze bolile, în zadar. Suferea de tulburări cognitive, avea mâna dreaptă paralizată și cu greu se mai putea deplasa.

ADVERTISEMENT