Life

Teo Trandafir, mesaj ferm pentru fanii Survivor România care o acuză că nu este corectă: „Nu ținem partea nimănui. Nu mai e o miză”

Teo Trandafir nu s-a mai putut abține și a vrut să transmită un mesaj fanilor Survivor România.
09.07.2021 | 16:42
Teo Trandafir mesaj ferm pentru fanii Survivor Romania care o acuza ca nu este corecta Nu tinem partea nimanui Nu mai e o miza
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a transmis un mesaj ferm fanilor Survivor România, în special susținătorilor anumitor concurenți.

Prezentatoarea de la Kanal D a fost acuzată în mediul online în ultima perioadă că îi ține partea lui Zannidache. Vedeta a primit numeroase mesaje în care telespectatorii i-au spus că este părtinitoare în interviurile pe care le ia concurenților eliminați în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

ADVERTISEMENT

În timpul interviului cu Elena Marin, ultima eliminată de la Survivor România, Teo nu s-a mai putut abține și a răbufnit.

Teo Trandafir, mesaj pentru fanii Survivor România

Realizatoarea de televiziune le-a spus telespectatorilor că nu ar trebui să îi uimească amabilitatea cu care i se adresează Elenei. Aceasta a spus că nu mai există nicio miză și Elena merită același respect din partea ei.

ADVERTISEMENT

Este de notorietate faptul că Teo îl susține pe Zanni, însă în cadrul emisiunii pe care o prezintă a fost imparțială atunci când a abordat tot ce se întâmplă în competiția din Republica Dominicană.

Vedeta Kanal D a spus răspicat că nici ea și nici Bursucu nu țin partea nimănui.

„Nu ținem partea nimănui. Eu și Bursucu suntem imparțiali. Nu mai e nicio miză. Elena a fost eliminată”,  a declarat cu fermitate Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT

La finalul interviului cu Elena, Teo a spus că așteaptă să vorbească pe larg cu fosta concurentă despre toate subiectele care au creat vâlvă pe parcursul șederii sale în concurs.

Bursucu vrea să afle adevărul de la fosta concurentă

Bursucu a spus că abia așteaptă să o aibă în fața lui pe Elena Marin ca să îi adreseze anumite întrebări. Adi Cristea i-a spus colegei sale de platou că a fost foarte finuță cu Elena Marin și că el ar fi fost ceva mai înfipt, dorind să știe de ce s-a certat cu băieții timp de mai bine de 6 luni.

ADVERTISEMENT

În cadrul interviului cu Elena Marin, fosta concurentă a vorbit despre experiența ei de la Survivor România. A spus ce a împiedicat-o cel mai tare, printre altele. De asemenea, a făcut și câteva caracterizări ale foștilor ei colegi.

Așa cum se aștepta toată lumea, n-a avut cuvinte tocmai frumoase de adresat despre Zannidache, Raluca Dumitru sau Sebastian Chitoșcă. Singurii despre care a vorbit bine au fost Maria, Jador și Moroșanu, cei cu care s-a înțeles în emisiune.

 

ADVERTISEMENT