Life

Teo Trandafir, un copil pentru care Crăciunul nu era prilej de bucurie: „Au lipsit multe”

Teo Trandafir a vorbit despre lipsurile din copilărie. Acum se bucură din plin de colinde, decorațiuni și de bradul de Crăciun, dar cândva existau ani în care Moșul nu venea la ea.
20.12.2022 | 08:24
Teo Trandafir un copil pentru care Craciunul nu era prilej de bucurie Au lipsit multe
Teo Trandafir a vorbit despre lipsurile îndurate în copilărie. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune de la noi din țară. În emisiunile sale, apare adesea cu zâmbetul pe buze și pusă pe glume, însă viața sa nu este și nu a fost întotdeauna roz. Recent, a vorbit despre sărbătorile din copilărie, unele cu lipsuri, fără prea multe decorațiuni și cadouri.

Teo Trandafir, despre sărbătorile din copilărie. Moș Crăciun ocolea uneori casa sa

Teo Trandafir se bucură se notorietate, faimă și succes. Este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din țară, iar în plan personal este mama unei fete ajunsă deja la vârsta majoratului.

ADVERTISEMENT

Totuși, viața sa nu a fost întotdeauna roz. Teo Trandafir și-a deschis sufletul și a vorbit despre sărbătorile copilăriei. Vedeta și-a amintit că, pe atunci, Crăciunul nu era motiv de bucurie, pentru că nu venea cu multe decorațiuni, cadouri și dulciuri din belșug.

„Pare de nepovestit în această perioadă plină de bucurie, a Sărbătorilor, dar Crăciunul pentru mine nu are doar aroma de belșug.

ADVERTISEMENT

Vrând-nevrând, gândul îmi zboară la o copilărie cu neajunsuri, cu un brad golaș, în care atârnau câteva bomboane din habar nu am ce, înfășurate în hârtie colorată, cu franjuri albe la capete”, a declarat Teo Trandafir, pentru WOWbiz.ro.

Teo Trandafir, un copil căruia i-au lipsit multe de Crăciun

Ajunsă la maturitate, Teo Trandafir se bucură din plin de tot ceea ce implică sărbătoarea Nașterii Domnului, și asta pentru că atunci când era copil, simțea lipsa multor lucruri.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că existau ani în care Moșul nu venea să lase daruri sub bradul împodobit modest, nici masa festivă nu era cu mult diferită față de cea de zi cu zi.

„Da, am fost un copil căruia i-au lipsit multe de Crăciun, la care Moșul nu a venit întotdeauna, pentru care masa de Crăciun arăta puțin diferit de o masă zilnică…

ADVERTISEMENT

Poate, acesta este motivul pentru care, azi, mă bucur de Crăciun, de brazi, podoabe, colinde, daruri, dar nu îl aștept. Îl las pur și simplu să vină, când vrea și cum vrea el!”, a mai spus Teo Trandafir.

Totuși, cea mai frumoasă a tradiție a românilor rămâne, pentru Teo Trandafir, cea în care copiii trec pe sub masă de Paște.

ADVERTISEMENT