Life

Teo Trandafir vorbește despre situația din Kanal D: ”Nu am plecat, trecerea a fost firească”

Teo Trandafir, rămasă fără emisiune la Tv, și-a găsit locul la Radio Impuls, parte a trustului turcesc, și susține că se simte foarte bine acolo.
24.10.2023 | 12:45
Teo Trandafir vorbeste despre situatia din Kanal D Nu am plecat trecerea a fost fireasca
Teo Trandafir vorbește despre cel mai greu moment din viață. Sursă foto: Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir nu mai prezintă emisiunea ‘Teo Show’ de la Kanal D, dar are o nouă preocupare. Împreună cu Mihai Hinda prezintă emisiunea “Bară la bară”, de luni până vineri, de la 16.00 la 19.00, la Radio Impuls.

Teo Trandafir nu a plecat de la Kanal D

Teo Trandafir a pornit din nou la drum, de data asta alături de Mihai Hinda, de la Radio Impuls. Vedeta ne-a dezvăluit cum se înțelege cu noul ei coleg de la radio și rememorează cum a fost prima experiență în radio.

ADVERTISEMENT

Cu umor, povestește că la primul direct la radio a uitat cum o cheamă și i s-a făcut rău. De asemenea, Teo Trandafir face dezvăluiri despre cea mai cumplită perioadă din viața ei, când a ajuns la Viena pentru a fi operată având pancreatita acută.

Teo Trandafir: “Nu am plecat de la Kanal D”

Teo Trandafir nu mai prezintă emisiunea Teo Show, dar acum realizează, împreună cu Mihai Hinda, emisiunea Bară la bară. Despre cum a fost trecerea din nou de la tv la radio ne explică cunoscuta prezentatoare. De asemenea, face lumina în legătură cu presupusa plecare de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

”Postul de radio unde lucrez, Radio Impuls, face parte din același trust, nu am plecat de la Kanal D.  Trecerea a fost foarte simplă, firească, având în vedere că am mai lucrat cu Mihai Hinda de-a lungul timpului. Mă simt excepțional la Bară la bară cu atât mai mult cu cât Mihai  este colegul pe care și l-ar dori oricine.

În ciuda faptului că este prima dată când face emisiune cu cineva, s-a adaptat foarte bine. Eu sunt foarte atentă ca el să se simtă confortabil, el la fel în ceea ce mă privește, așa că nu avea ce să meargă rău. Îi îndemnăm pe cititori să asculte emisiunea Bară la bară pentru o porție zdravănă de bună dispoziție”, declară Teo Trandafir, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

”Oamenii simt nevoia să își exprime opiniile”

Teo Trandafir a reușit mereu să se replieze, să meargă înainte cu optimism, orice s-ar întâmpla. Ea consideră că doar mergând înainte descoperi niște surprize plăcute. Teo ne spune cum se înțelege cu noul ei coleg și cum merge emisiunea pe care o prezintă împreună.

“Excepțional. Este un om de o calitate morală incredibilă, iar profesional nu am ce să mai spun pentru că l-a auzit toată lumea. Cine nu l-a ascultat încă este invitat de mine să o facă.

ADVERTISEMENT

Este o emisiune care își propune și reușește să stea de vorbă cu oamenii care ascultă. Oamenii simt nevoia să își exprime opiniile și de ce să nu le dăm această șansă, dacă ne ajută pe toți? Pe noi că aflăm lucruri la care poate nu ne-am fi gândit, iar pe ascultători să se exprime liber”, ne spune Teo Trandafir.

“Nu am fost dezamăgită niciodată”

Teo Trandafir face televiziune de 32 de ani. Cunoscuta prezentatoare ne spune când a fost cea mai fericită, dar și cea mai dezamăgită în cariera ei. “Întotdeauna suntem cei mai fericiți atunci când suntem foarte tineri. Așa pot să îmi explic de ce  oamenii au tot felul de nostalgii.

De fapt, lucrurile nu sunt legate de un loc, deși adesea se întâmplă asta, ci despre starea în care ne găsim când suntem acolo. Nu am fost dezamăgită niciodată, pentru că ar fi trebuit să mă amăgesc întâi” mărturisește Teo Trandafir.

“Când am intrat prima oară în studio, mi s-a făcut rău”

Televiziunea sau radioul nu au fost primele opțiuni ale lui Teo Trandafir. Din cauza unui eveniment neplăcut din viața ei, Teo a decis să dea la Limbi Străine. Unde a și reușit. Debutul radiofonic a fost în 1991, la Radio Fun, unde i s-a făcut rău de la emoții.

“Am vrut să fiu medic, mi-a plăcut foarte mult meseria tatălui meu și felul în care el a decis să o abordeze. Dar a intervenit un eveniment destul de neplăcut în viața mea și am decis să încerc la Limbi Străine unde, în mod miraculos, am reușit. Televiziunea nu m-a cucerit, am cucerit-o eu pe ea. Veneam din radio și a trebuit să o fac, pentru că nu aveam de ales. Într-o vineri mi s-a spus că de luni o să preiau matinalul și, datorită lui Mircea Badea, am reușit.

Am debutat la Fun Radio Bucureșți în 1991. Am început prin a fi secretara postului, după care am devenit voce. Când am intrat prima oară în studio în calitate de prezentator nu mi-am putut stăpâni emoțiile și a trebuit să fiu scoasă din studio la aer. Mi s-a făcut rău. După acest moment am revenit la postul meu de secretară, dar, pentru că toți colegii mei aveau atât de mare încredere în vocea mea, am insistat”, mărturisește Teo Trandafir.

“Uitam la propriu și cum mă cheamă”

Teo Trandafir nu a fost mereu prezentatoarea sigură pe ea și dezinvoltă. așa cum o cunoaștem de ani de zile. Și pentru ea începutul a fost greu, dar plin de întâmplări haioase.

“Nu cu cine știe ce succes la început, pentru că uitam la propriu și cum mă cheamă, și ăsta este unul dintre momentele haioase din cariera mea la radio. Îmi scriam pe hârtie ‘Sunt Teodora Trandafir și vă mulțumesc pentru atenție’.

Într-o zi am scris T.T. , făceam și o aroganță, și am uitat cum mă cheamă. A venit Diana Duhanov, prietena mea, care a deschis calea și a spus ‘Teo Trandafir’,  și așa mi-a rămas numele. Dar încet, încet, am început să mă simt confortabil”, declară Teo Trandafir, în exclusivitate pentru FANATIK.

“Cea mai grea a fost perioada de început, când ea nu putea vorbi”

Teo își aduce aminte de cele mai frumoase, dar si de cele mai grele momente pe care le-a trăit alături de fiica ei. Recunoaște că orice mamă își pune amprenta asupra copilului ei.

“Momente frumoase au fost nenumărate. Unul dintre cele mai frumoase a fost acela în care Maia s-a așezat în locul unde de obicei stăteam eu și a spus ‘Eu sunt acum mama și am grijă de toată lumea’. Mi s-a părut mult mai emoționant și flatant decât multe alte vorbe frumoase pe care mi le-a spus de-a lungul timpului.

Cea mai grea, pentru mine, a fost perioada de început când ea nu putea vorbi. Nu aveam cum să știu dacă e într-o suferință și cum pot să o ajut. Când a început să vorbească lucrurile s-au simplificat foarte mult”, ne spune cunoscuta prezentatoare.

Teo Trandafir este, de 19 ani, mama frumoasei Maia. Acum ne spune dacă reușește să-și păstreze mereu calmul și care sunt lucrurile pe care i le reproșează fiica ei cel mai des.

“Ca toate mamele mă mai și aprind, dar încerc să mă manifest cât mai puțin. Îmi dau seama că poți să spui niște lucruri pe care nu le mai poți lua înapoi. Dintr-un soi de, să spunem, egoism, sunt o mamă care nu se prea răstește pentru că asta nu aduce nimic bun.

Noi de obicei ne explicăm lucruri, nu aș folosi cuvântul ‘reproș’ care este, după părerea mea, prea dur. Dar îmi spune adesea să am mai multă încredere în mine, să mă pun pe mine pe primul loc, lucru pe care uit să îl fac. Să mai spun și ‘Nu’ când e nevoie”, declară, în exclusivitate pentru FANATIK, Teo Trandafir.

“Când ești în comă nu lupți cu nimic și cu nimeni”

Pe data de 11 ianuarie 2011 Teo Trandafir a fost dusă la o clinică din Viena unde a a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Cu câteva zile înainte primise diagnosticul crunt de pancreatită acută. Teo rememoreză suferința trăită atunci și, când își mai revenea, se gândea numai la Maia.

“Nu prea aveam cum să am cine știe ce gânduri, pentru că eram în suferință și mare lucru nu îmi amintesc. În momentul în care mi-am revenit din stările pe care mi le induceau medicii mă gândeam numai la Maia. O să dezamăgesc, dar când ești foarte bolnav nu prea ai cum să îți aduni forțele să lupți. Când ești în comă nu lupți cu nimic și cu nimeni.

A fost în exclusivitate meritul celor care au avut grijă de mine direct sau indirect. Mobilizarea lor a fost extraordinară și atunci m-am mobilizat și eu, prin alianță” declară Teo Trandafir, în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

Cum poate fi cucerită Teo Trandafir

Trecută prin experiența divorțului, Teo Trandafir ne spune ce calități ar trebui să aibă un bărbat ca să o cucerească. Iar secretul este, cumva, unul necesar oricărui bărbat care vrea să impresioneze.

“După părerea mea un bărbat care să mă cucerească pe mine are nevoie de blândețe. Dacă mă iei tare, devin recalcitrantă. Eu nu am înțeles celebritatea și asta m-a ajutat foarte mult. Am înțeles-o ca pe o datorie, așa sunt construită. Am fost ferită de pericolul celebrității care se urcă la cap”, declară Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT