Life

Teodora Marcu de la Insula iubirii a devenit mamă. Cum a făcut fosta vedetă de la Antenă anunțul

Teodora Marcu a născut o fetiță sănătoasă în dimineața zilei de 6 august. Vedeta a făcut anunțul sec, pe pagina ei de Instagram, fără să ofere foarte multe detalii despre naștere.
06.08.2022 | 15:23
Teodora Marcu de la Insula iubirii a devenit mama Cum a facut fosta vedeta de la Antena anuntul
Teodora Marcu de la Insula iubirii. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Teodora și Alex, singurul cuplu care a rezistat după terminarea celui mai recent sezon Insula iubirii, au devenit părinți.

Teodora Marcu de la Insula iubirii a născut azi dimineață

Fosta concurentă a reality-show-ului de la Antena 1 a făcut anunțul întâmplător, pe pagina personală de Instagram. Partenera lui Alex a fost întrebată de cineva dacă a născut, iar aceasta a confirmat cu un sec „Da”.

ADVERTISEMENT

Aceeași persoană a felicitat-o apoi, fără ca Teodora Marcu să reacționeze. Tot ce s-a aflat despre venirea pe lume a fetiței sale, Emma, este că s-a născut la ora 04:44, în dimineața zilei de 6 august.

Teodora a ținut să precizeze că fetița adusă pe lume este în stare bună, ceea ce înseamnă că nu au fost probleme la momentul nașterii.
Teodora și Alex au fost unul din cele mai urmărite cupluri de la Insula iubirii. După sosirea în țară de la filmările show-ului prezentat de Radu Vâlcan, aceștia au fost separați o perioadă.

ADVERTISEMENT
Teodora și Alex, singurul cuplu care a rezistat după testul de la Insula iubirii. Foto: Instagram

O relație cu suișuri și coborâșuri

Ulterior, Teodora a rămas gravidă, iar cei doi s-au împăcat. Spre deosebire de ceilalți concurenți, ei au rezistat cel mai mult ca pereche, fiind și astăzi împreună.

Pe insulă, Teodora a fost destul de apropiată de ispita Ali, lucru care nu l-a încântat foarte tare pe Alex. Femeia a fost destul de decisă să se despartă de iubitul ei, spunându-i în fața unei țări întregi că nu mai vrea să facă partă din viața ei, doar că viața… a avut cu totul alte planuri pentru cei doi.

ADVERTISEMENT

„Am stat separați câteva zile, după ce ne-am întors. Ușor, ușor am început să discutăm, să explicăm lucrurile. Ne-am împăcat, iar apoi a venit vestea cea mare înainte de Crăciun când a rămas însărcinată.

Avea deja 2 luni și ceva de sarcină. Vestea că vom fi părinți, cred că am trecut la nivelul de magie, la nivelul de miracol”, spunea Alex de la Insula iubirii după ce s-au împăcat.

ADVERTISEMENT