News

Teodosie, declarații halucinante: “Unii s-au vaccinat și au primit prin vaccin virusul. În loc să-l alunge, s-au îmbolnăvit”

12.01.2021 | 21:15
Teodosie declaratii halucinante Unii sau vaccinat si au primit prin vaccin virusul In loc sal alunge sau imbolnavit
ADVERTISEMENT

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, continuă seria declarațiilor halucinante cu privire la vaccinul anti-COVID. Într-un interviu acordat recent, acesta îndeamnă fiecare credincios în parte să decidă în funcție de cum îi dictează conștiința, dar avertizează că există și efecte secundare periculoase. Ba chiar susține că unele persoane „au primit virusul prin vaccin”.

În loc să-l alunge, s-au îmbolnăvit”, a declarat înaltul prelat la Antena 3, adăugând că se va imuniza și le va recomanda tuturor să îi urmeze exemplul doar în momentul care va fi 100% convins că vaccinul este eficient.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a dat asigurări că nu va mai permite autorităților statului să provoace suferință în rândul enoriașilor prin închiderea bisericilor. „Drepturile omului spun că Biserica îşi rânduieşte prin regulile sale şi statutul său de Biserică autonomă este recunoscut şi de Constituţie”, a mai spus Arhiepiscopul Tomisului.

ÎPS Teodosie continuă declarațiile halucinante cu privire la vaccinul anti-Covid: „Unii s-au vaccinat și au primit virusul”

Noi îndemnăm pe toți cei care au avizul medicului de familie să facă acest vaccin, dar nu obligăm pe nimeni. Lăsăm fiecăruia libertatea să decidă. Eu deocamdată nu mă vaccinez, pentru că am alergie și medicul nu mi-a recomandat.

ADVERTISEMENT

M-am sfătuit și cu alți specialiști care mi-au pus la dispoziție niște informații foarte valoroase. Acest vaccin este pentru un virus în evoluție. El a fost testat mai demult cumva, dar testarea actualei tulpini abia acum vine.

De aceea, noi nu avem niște rezultate pertinente să spunem hotărât ”faceți vaccinul”. Sunt oameni care au multe rețineri, au existat multe neajunsuri după vaccin, multe efecte secundare, chiar categorice și de aceea trebuie să lucrăm cu multă atenție.

ADVERTISEMENT

Noi când propovăduim cuvântul lui Dumnezeu nu avem nicio reținere, știm că este curat, este adevăr deplin, este viață, dar iată că vaccinul mai are și efecte secundare, de aceea lăsăm libertatea fiecăruia. Fiecare are conștiință, iar medicii au specializarea cuvenită și pot să-i coordoneze pe credincioși.

Eu voi face vaccinul la timpul cuvenit. Avem credincioși înțelepți, cu discernământ și vor urma cele de cuviință. Toți se informează, nu putem să facem ceva forțat, cum am primit niște ordine de la stat care nu aveau logică.

ADVERTISEMENT

N-a fost experimentat acest vaccin până acum, specialiștii spun că orice vaccin trebuie să aibă o marjă de experimentare de 7-8 luni, chiar până la un an și atunci de ce să ne facem că nu știm sau că nu înțelegem.

E prima dată când trebuie să vorbesc despre ceva ce nu e sigur. Orice boală trebuie să aibă și un remediu. Bolile se combat prin vaccinuri, prin tablete, prin diferite surse naturale, trebuie să existe un remediu, dar deocamdată este necunoscut.

Vaccinul are elemente care pot să aducă un remediu, dar nu știm deocamdată efectele secundare. Sunt oameni care se tem, pentru că au văzut că unii au murit, alții au paralizat, sunt atâtea mărturii. Mie îmi e teamă doar de Dumnezeu, dar nu pot să merg fără rațiune într-o anumită direcție.

Trebuie să înțeleg și să fiu sigur când fac ceva. Unii s-au vaccinat și au primit prin vaccin virusul. În loc să-l alunge, s-au îmbolnăvit”, a declarat ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

ADVERTISEMENT