Life

Teorie-bombă despre eliminarea Anei de la Survivor România! Jador, manevrat de producători? Două vedete fac acuzații

08.04.2021 | 11:29
Teoriebomba despre eliminarea Anei de la Survivor Romania Jador manevrat de producatori Doua vedete fac acuzatii
ADVERTISEMENT

O teorie cu totul neașteptată legată de eliminarea Anei Porgras de la Survivor România a fost lansată pe Youtube, de două dintre cele mai apreciate cântărețe și vloggerițe.

Reea și Tina susțin că au fost sunate de foști concurenți de la Survivor și au aflat o serie de lucruri șocante din culisele emisiunii. Fetele nu cred că voturile sunt pe bune și că Jador ar fi manevrat de staff-ul show-ului filmat în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Acuzațiile celor două vloggerițe vin în urma eliminării cu totul neașteptate care a avut loc în gala din 4 aprilie. Reea și Tina susțin că ar trebui ca producătorii să arate clasamentul întreg pentru ca lumea să creadă că televotul nu este măsluit.

Acuzații dure la adresa Survivor România după eliminarea Anei Porgras: „Jador a fost tras de o parte de cei din staff”

Cele două au remarcat că de fiecare dată când Jador este favorit și nominalizează pe cineva, acea persoană iese din competiție, lucru care li se pare bizar.

ADVERTISEMENT

Cântărețele de manele au fost și ele extrem de nemulțumite de eliminarea fostei gimnaste, pentru care fanii emisiunii s-au mobilizat în mediul online creând o petiție pentru readucerea ei în concurs.

„Cum se face că mereu când Jador nominalizează pe cineva, persoana aia iese? Cum vi se pare chestia asta? Eu chiar cred că el este tras de o parte de cei din staff și i se spune.

ADVERTISEMENT

Ei știu care sunt voturile. Ați văzut vreodată rubrica de voturi? Cel mai puțin votată… Puneți ecrane acolo, să vedem. Ca la început la Puterea dragostei. Timp de un an am zis: vrem să vedem voturile”, au spus cele două vloggerițe pe canalul lor de Youtube.

Vloggerițele încearcă s-o tragă de limbă pe Ana

Fetele mai spun că deși Ana are indicii că ceva ciudat s-a întâmplat, nu vrea să se bage și preferă să creadă că așa a fost să fie, ea evitând cu orice preț să se încarce cu informații negative.

ADVERTISEMENT

Încercăm să vorbim cu ea în perioada asta. Eu știu sigur că în sinea ei știe că a fost o nedreptate. În fine, cum este posibil ca Mellina să fie mai votată decât Ana? Ana este o campioană, toată lumea o știe”, au mai spus fetele.

 

 

ADVERTISEMENT