Life

Testamentul Ronei Hartner. Cui decisese să-i lase totul: “A fost îngrozitor”

Ce scrie în testamentul Ronei Hartner. După ce a fost diagnosticată cu cancer, cântăreața a stabilit cui îi va lăsa totul.
25.11.2023 | 14:21
Testamentul Ronei Hartner Cui decisese sai lase totul A fost ingrozitor
Ce scrie în testamentul Ronei Hartner. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Ce scrie în testamentul Ronei Hartner și cui decisese să-i lase totul. Artista s-a ocupat de acest aspect după ce medicii au diagnosticat-o cu cancer, pentru a doua oară.

Ce scrie în testamentul Ronei Hartner

Rona Hartner s-a stins din viață joi, 23 noiembrie 2023, după ce a fost răpusă de cancer, boală de care s-a mai vindecat o dată, în urmă cu patru ani. Cântăreața și-a petrecut ultimele clipe pe patul de spital, alături de familie.

ADVERTISEMENT

După ce a aflat că suferă, din nou, de cancer, Rona Hartner a fost însemnată de medici să meargă la notar pentru a-și face testamentul. Artista a mers cu fiica ei, Rita, căreia urma să îi lase totul, așa cum a spus acum ceva timp.

Momentul a fost unul trist pentru amândouă, mai ales că artista își iubea fiica și își dorea să o vadă crescând. Adolescenta de 15 ani făcea școală acasă pentru a putea petrece cât mai mult timp împreună cu mama ei.

ADVERTISEMENT

“Timp de o lună, toți doctorii mă trimiteau doar la notar să îmi fac testamentul. Am fost cu copilul meu, care ieșise de la o școală de make-up, era fericită, câștigase o diplomă și știa că merge cu mine să îmi fac testamentul, să îi las totul.

A fost groaznic pentru noi. A fost ca un fir peste o prăpastie, a fost îngrozitor”, a declarat Rona Hartner la Prima TV, în cadrul emisiunii prezentate de Cristi Brancu.

ADVERTISEMENT

Rona Hartner a pierdut mulți bani după al doilea divorț

Cântăreața a strâns o sumă de bani pentru un proiect pe care nu a mai reușit să-l ducă la final. După cel de-al doilea divorț, Rona Hartner a pierdut o mare parte din averea sa.

În plus, tratamentele pentru problemele de sănătate au fost foarte costisitoare, iar planurile sale au fost date peste cap. Vedeta avea niște bani economisiți, pe care îi folosea pentru a se întreține.

ADVERTISEMENT

“Ca orice om deștept care nu se rupe în figuri, am niște bănuți de rezervă, normal, logic! Vorba aceea, am bani să trăiesc. Banii pe care eu îi strânsesem pentru un proiect muzical, acum o să îi cheltuiesc pentru a mă întreține.

Mă deranjează acest lucru. Eu, în general, nu sunt disperată după shopping, nu sunt disperată după fițe și figuri, așa că nu mă las niciodată fără bani”, a spus Rona Hartner cu doi ani în urmă, notează ziare.com.

Rona Hartner a fost căsătorită cu Rocco Sedano, de care a divorțat în anul 2008. Mai târziu, artista și-a refăcut viața alături de Herve Camilleri, însă căsnicia lor s-a terminat în 2021, după doi ani de căsnicie.

ADVERTISEMENT
Tags: