News

Testul care îți spune dacă ai coronavirus în 90 de minute! Cine beneficiază de el

03.08.2020 | 14:35
Testul care iti spune daca ai coronavirus in 90 de minute Cine beneficiaza de el
ADVERTISEMENT

A apărut testul care îți spune dacă ai coronavirus în 90 de minute! Conform primelor informații, acesta va fi folosit în Marea Britanie.

Vorbim despre spitalele, azilurile şi laboratoarele din Regatul Unit. Aici vor fi disponibile nu mai puțin de 5,8 milioane de teste pentru coronavirus pe baza ADN.

ADVERTISEMENT

De asemenea, discutăm și despre 450.000 de teste din probe prelevate prin frotiuri. Britanicii spun că rezultatul este unul record.

Afli dacă ai coronavirus în 90 de minute!

Ministrul britanic al sănătăţii, Matt Hancock, a anunţat că testele își spun cu exactitate în 90 de minute adevărul şi nu trebuie efectuate de personal medical.

ADVERTISEMENT

″Faptul că aceste teste pot detecta şi gripa, şi COVID-19 va fi extrem de util pe măsură ce se apropie iarna, astfel că pacienţii vor putea urma recomandările corecte pentru protecţia proprie şi a altora″⁣, a explicat oficialul.

Mai mult de atât, Serviciul Naţional de Sănătate a anunţat că vine în întâmpinarea pacienţilor care au cancer cu tratamente adaptate pentru COVID-19.

ADVERTISEMENT

Britanicii se laudă cu medicamente care nu afectează puternic sistemul imunitar, un sistem și așa greu încercat pentru bolnavi.

Sistemul de sănătate britanic a fost intens solicitat în timpul vârfurilor epidemiei de coronavirus în urma căreia au murit 46.000 de oameni.

ADVERTISEMENT

Autorităţile sanitare din Marea Britanie au anunţat în ultimele 24 de ore încă 771 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus. Numărul total al infectărilor a ajuns la 303.952. De asemenea, au fost anunţate alte 74 de decese legate de noul virus.

ADVERTISEMENT