Life

Testul de inteligență care dă bătăi de cap. Poți afla cine este este mama copilului în mai puțin de 20 secunde?

Testul de inteligență care dă bătăi de cap. Trebuie să afli cine este mama copilului din imagine, dar o poți face în mai puțin de 20 de secunde?
09.05.2023 | 10:19
Testul de inteligenta care da batai de cap Poti afla cine este este mama copilului in mai putin de 20 secunde
Testul de inteligență care dă bătăi de cap. Cine e mama copilului? Foto El Ciudadano
ADVERTISEMENT

Acesta este testul de inteligență care dă bătăi de cap. Întrebarea la care trebuie să răspunzi este „Cine este mama copilului din imagine”?

Testul de inteligență care dă bătăi de cap. Cine e mama copilului?

Testele de inteligență ne testează abilitatea de a putea distinge rapid lucruri și de a intui anumite lucruri. Așa este și cazul în acest test de inteligență dificil, în care ne este prezentată o fotografie simplă cu două femei și un copil.

ADVERTISEMENT

Doar din această imagine trebuie să aflăm cine este mama copilului. Cel mic se joacă liniștit pe jos cu niște mingi și un ursuleț de pluș.

Lângă el sunt două femei așezate, ambele pe câte un scaun. Diferența dintre ele este că doar una este mama copilului și trebuie să aflăm care dintre ele.

ADVERTISEMENT

Dacă această sarcină ți se pare destul de greu de rezolvat cu siguranță vei fi surprins de răspunsul corect în acest caz. Începem prin a spune că circa 70% dintre persoanele care fac acest test dau răspunsul greșit. Aceștia spun că mama copilului este femeia cu din dreapta, cea cu părul prins în coc.

Dacă ai ales-o pentru că aceasta are părul prins și ai crezut că aceasta este o dovadă că vrea să fie pregătită pentru a interveni, în funcție de ce face copilul, iată că nu este așa.

ADVERTISEMENT

De ce este acesta răspunsul corect. Doar 30% au ales bine

Doar 30% dintre cei care au făcut acest test de inteligență au ales varianta corectă, anume faptul că femeia din stânga este mama copilului.

Unul dintre aspectele care ne poate face să înțelegem de ce este corect acest răspuns este faptul că copilul este așezat față în față cu femeia care îi este mamă.

ADVERTISEMENT

Acesta vrea să se asigure mereu că este protejat de aceasta și îi poate vedea privirea. În același timp, și mama sa este mereu pregătită să intervină și tocmai de aceea are picioarele îndreptate spre direcția copilului, spre deosebire de cealaltă femeie.

ADVERTISEMENT
Tags: