Life

Thalia, apariție incendiară la cei 51 de ani ai săi. Fanii artistei spun că arată cu mult mai tânără

Thalia a împlinit în vara acestui an 51 de ani însă nu își arată deloc vârsta, iar asta o spun chiar fanii celebrei artiste.
20.11.2022 | 11:15
Thalia aparitie incendiara la cei 51 de ani ai sai Fanii artistei spun ca arata cu mult mai tanara
Thalia i-a uimit pe fanii săi cu ultimele imagini postate. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Thalia este de departe una dintre cele mai apreciate actrițe și cântărețe. A făcut furori pe vremea când juca în telenovele și de asemenea, piesele ei au ajuns mereu la sufletul publicului.

Thalia arată impecabil și la 51 de ani

Vârsta nu este un impediment pentru ea. Drept dovadă, la cei 51 de ani ai săi, artista continuă să se mențină în formă.

ADVERTISEMENT

Are o talie demnă de invidiat, merge la sală, face mișcare și de asemenea, este atentă și la alimentație.

Totodată, timpul pare că nu a trecut nici peste chipul faimoasei artistei. Aceasta nu are niciun rid și pare aceeași care era în urmă cu mai bine de două decenii.

ADVERTISEMENT

Recent, Thalia a publicat o imagine pe contul personal de Instagram care a făcut furori. Artista poartă o salopetă strălucitoare, mulată, dar și sexy.

Piesa vestimentară are și niște decupaje laterale în dreptul taliei, iar pozițiile în care s-a fotografiat artista i-au lăsat mască pe internați.

ADVERTISEMENT

Thalia a fost atentă și la accesorii, purtând o brățară, dar și unei inel destul de vizibil, în timp ce părul l-a prins într-un moț în vârful capului.

Imaginile publicate de Thalia au atras nenumărate aprecieri, dar și comentarii. Nu puțini au fost cei care au i-au făcut complimente.

ADVERTISEMENT
Thalia, apariție de senzație la cei 51 de ani ai săi. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Thalia, apariție de senzație la cei 51 de ani ai săi. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Fanii spun că Thalia arată de 30 de ani

De asemenea, sunt și internauți care spun că artista nu îmbătrânește deloc și arată ca la 30 de ani.

”Parcă ai avea 30 de ani.”, ”Tu nu îmbrânești deloc.”, ”Ești superbă!”,sunt doar o parte dintre comentariile lăsate de fani.

Menționăm faptul că pe lângă cariera de succes, Thalia are și o căsnicie fabuloasă. Artista formează un cuplu cu Tommy Mottola de mai bine de două decenii.

Deseori, aceasta a vorbit despre relația ei, spunând că și-a găsit sufletul pereche, care o iubește indiferent de situație.

“Mă iubește și urâtă, și frumoasă, și supărată, și fericită, și bolnavă sau sănătoasă. Mă iubește așa cum sunt”,  povestea artista în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT