Life

Cum arată Thalia la 50 de ani. ”Regina telenovelelor” pare că nu îmbătrânește

Thalia, actrița cunoscută pentru rolurile de pe micile ecrane, se menține în formă maximă la 50 de ani. Vedeta originară din Ciudad de Mexico este neschimbată.
16.06.2022 | 07:30
Cum arata Thalia la 50 de ani Regina telenovelelor pare ca nu imbatraneste
Thalia, în formă maximă la 50 de ani. Cântăreața este neschimbată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

„Regina telenovelelor”, așa este supranumită celebra artistă, pare că nu îmbătrânește și că anii nu și-au pus deloc amprenta asupra chipului ei, mai ales că în luna august va împlini frumoasa vârstă de 51 de ani.

Thalia, în formă maximă la 50 de ani. Cântăreața este neschimbată

Thalia este recunoscută pentru rolurile interpretate în diferite telenovele spaniole, dar și pentru cariera muzicală. Este autoare și femeie de afaceri de origine mexicană, laureată cu Premiile Latin Grammy și Latin Billboard.

ADVERTISEMENT

Au trecut mai bine de 20 de ani de când făcea furori pe sticlă cu personajele sale din Rosalinda sau Marimar și continuă să fie o prezență plăcută fanilor săi, pe care-i ține la curent cu proiectele pe care le desfășoară.

Recent, cântăreața a publicat o imagine pe social media, acolo unde a putut fi admirată în toată splendoarea. Se bucură de un trup fără cusur datorită sportului, dar și faptului că este o persoană foarte activă.

ADVERTISEMENT

Zâmbetul atrăgător este accesoriul care nu lipsește de pe fața Thaliei. De asemenea, ținuta tinerească, cu abdomentul perfect tonifiat la vedere i-a făcut pe fani să se întrebe care sunt secretele pe care le are vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thalia (@thalia)

Thalia, la 50 de ani. Arată la fel de bine ca-n tinerețe

Bustiera neagră și bluza tip plasă i-au scos în evidență decolteul, în timp ce părul lăsat liber pe umeri a completat apariția de nota 10. Fotografia a fost apreciată în număr mare de internauți, cărora le-a transmis și un mesaj.

ADVERTISEMENT

„Ce zi plină de dragoste! Abia că pot exprima ceea ce simt!”, a scris Thalia pe Instagram, precizând că lucrează la noi proiecte pentru fanii din lumea întreagă.

Postarea nu a fost trecută cu vederea nici de soțul artistei, Tommy Mottola, care i-a lăsat mai multe inimoare. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2000 și au împreună doi copii care-i împlinesc din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT