Life

Cum s-a filmat celebra Thalia în sala de sport. Detaliul de pe abdomenul vedetei i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Thalia i-a uimit pe internauți cu ultima imagine postată. Actrița arată impecabil, în ciuda faptului că are peste 50 de ani, însă un alt detaliu a atras atenția.
18.11.2022 | 08:48
Cum sa filmat celebra Thalia in sala de sport Detaliul de pe abdomenul vedetei ia lasat pe toti cu gura cascata
Thalia, apariție de invidiat pe rețelele de socializare. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Thalia este una dintre cele mai apreciate și talentate cântărețe. Numele ei este bine cunoscut la nivel mondial de ani buni.

Thalia, într-o formă de invidiat la 51 de ani

Deși are 51 de ani însă, vedeta nu își arată deloc vârsta, iar asta am putut observa chiar în ultima postare a acesteia de pe contul e socializare.

ADVERTISEMENT

Thalia a publicat un clip video de la sală, iar rezultatele sunt vizibile. Actrița are o talie demnă de invidiat și de asemenea este și tonifiată.

De asemenea, aceasta i-a încurajat pe urmăritorii ei să facă și ei mișcare, dacă vor să se simtă bine și să dea tot ce au mai bun.

ADVERTISEMENT

”Timpul pentru gimnastică, baby”, spune Thalia în clipul video postat.

Postarea vedetei a strâns nenumărate aprecieri, dar și reacții. Unii au felicitat-o pentru modul în care se menține în formă, dar și pentru faptul că a reușit să își mențină frumusețea în ciuda vârstei sale destul de înaintate.

”Mereu în formă”, ”Thalia, ești cea mai frumoasă”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de Thalia.

ADVERTISEMENT

Un detaliu însă a atras atenția urmăritorilor. Tot în clipul video am putut vedea că Thalia mai are și un semn de naștere destul de vizibil.

Este vorba despre o pată maronie în zona taliei, care se pare că nu este deloc o problemă pentru ea.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Thalia (@thalia)

Thalia are o avere de aproape 60 de milioane de dolari

Vedeta se simte foarte bine în pielea ei și are și de ce. Pe lângă că arată impecabil are și o carieră de mare succes. A lansat nenumărate piese de-a lungul anilor, a primit și premii pentru asta, inclusiv cinci premii Latin Billboard.

De asemenea, Thalia a avut și mai multe nominalizări la Grammy-ul latin.

Actrița are și o avere cât se poate de fabuloasă. Conform celebritynetworth.com, Thalia, care a vândut peste 50 de milioane de discuri în întreaga lume, ar avea o avere netă estimată undeva la 60 de milioane de dolari.

De cealaltă parte, soțul artistei are o avere netă de aproape zece ori mai mare, mai exact, de peste 500 de milioane de dolari, notează sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: