Sport

Theo Rose a primit provocarea anului de la FANATIK! O vom vedea la Eurovision?

03.03.2021 | 14:00
Theo Rose a primit provocarea anului de la FANATIK O vom vedea la Eurovision
ADVERTISEMENT

Theo Rose a primit provocarea anului de la FANATIK! Cântăreața al cărei succes este uriaș a fost pusă pe gânduri și pare tentată să participe la concursul muzical european, ba chiar ar avea o idee bombă cu care ar bubui scena!

FANATIK a întrebat-o pe fosta finalistă de la „Bravo, ai stil Celebrities” dacă i-ar surâde ideea de a participa la Eurovision, asta după ce Mihai Trăistariu ne-a declarat că ar vedea-o pe cântăreață făcând spectacol dacă ar aborda genul trapanele sau un alt gen care să îi scoată în evidență calitățile vocale, ceva cu care să rupă scena în două.

ADVERTISEMENT

Artista ne-a mărturisit că îi place concursul, dar nu s-a gândit serios la asta, însă după ce a aflat că fanii Eurovision din România ar fi încântați să o vadă performând, a început să analizeze serios posibilitatea ca în viitor să participe: „Mi-ați dat o idee blană!”.

Theo Rose ar face tot posibilul să câștige Eurovisionul: „Aș alege o melodie care să scoată în evidență influențele noastre balcanice”

„Concursul îmi place și îl știu de mică, nu m-aș duce o piesă de duzină, astea nu au potențial. Aș alege o melodie care să scoată în evidență influențele noastre balcanice. Să știu că e o potrivită.

ADVERTISEMENT

Dacă aș ști că nu e o păcăleală, îmi fac o piesă de bubuie țara. Vreau să facem ceva puternic acolo, la Eurovisionul mare, m-aș duce cu ceva tare, cu orchestră, cu atmosferă”, a declarat Theo Rose pentru FANATIK.

Popularitatea artistei a explodat în 2020

Theo Rose este una din cele mai iubite artiste de la noi, popularitatea ei explodând în anul 2020, an în care a realizat o serie de melodii de succes care au propulsat-o în topul celor mai ascultate cântărețe din România.

ADVERTISEMENT

Theo a fost pe punctul de a câștiga anul trecut concursul „Bravo, ai stil”, clasându-se pe locul doi la o distanță infimă față de Alexandra Ungureanu, cea care s-a ales cu trofeul acestei competiții fashion de la Kanal D.

Cântăreața a înregistrat o serie de succese muzicale de-a lungul ultimului an printre care enumerăm „Poartă-mă în suflet, vară”, „Aș renunța”, „Fără tine” sau „Bravo lor, au stil țiganii”.

ADVERTISEMENT