Life

Theo Rose a spus adevărul despre relația cu Bogdan de la Ploiești, colegul ei de scenă

02.01.2021 | 15:39
Theo Rose a spus adevarul despre relatia cu Bogdan de la Ploiesti colegul ei de scena
Theo Rose și Bogdan de la Ploiești formează unul din cele mai sudate cupluri... muzicale din România. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au cucerit Yotuube-ul cu colaborarea lor muzicală, dar e ceva mai mult între ei în afară de o relație profesională care le-a adus un succes neașteptat amândurora?

Mulți dintre fanii finalistei de la Bravo, ai stil Celebrities au scris în mediul online că Theo și Bogdan de la Ploiești, alături de care a înregistratul hit-ul „Aș renunța” s-ar potrivi de minune, însă toată lumea știe că inima oltencei este ocupată de nepotul lui Nea Mărin.

ADVERTISEMENT

Poate că mulți vor fi dezamăgiți să afle, dar între Theo Rose și Bogdan de la Ploiești nu poate fi vorba de ceva mai mult decât o prietenie frumoasă, căci tânăra care a cucerit pe toată lumea cu vocea ei are ochi doar pentru Alex.

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, succes colosal împreună, dar și separat

Theo și Bogdan au fost invitați în emisiunea Corneliei Ionescu de la Wowbiz , unde au vorbit, pe lângă colaborarea lor muzicală, și cum se înțeleg cei doi în afară studioului de înregistrări.

ADVERTISEMENT

Cel care a lăsat loc de interpretare a fost Bogdan, care a scăpat porumbelul, iar Theo i-a cerut să repete ce a spus legat de relația lor.

Colegul de scenă al lui Theo a scăpat porumbelul în emisiune

„Noi încă mai avem succes împreună”, a spus Theo Rose, după care a fost întreruptă de Bogdan de la Ploiești: „Și dacă n-am fi împreună am avea succes”.

ADVERTISEMENT

Evident că această propoziție poate fi interpretată de răutăcioși, iar Theo a fost puțin iritată, însă momentul a fost salvat de Cornelia Ionescu care a spus că jurnaliștii au fost cu siguranță pe fază la această declarație care a pus-o în încurcătură pe cântăreață.

„Noroc că suntem împreună, nu-i așa? Hai că am dat aici o știre frumoasă”, a spus apoi ușor detașată Theo Rose, după ce Bogdan a rectificat declarația care se poate înțelege complet diferit de intenția acestuia.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a continuat să facă apoi glume pe seama relației lor, iar lui Theo i-a trecut iritarea și a intrat și ea în acest joc.

 

 

ADVERTISEMENT