Life

Theo Rose, adevărul despre momentul în care a aflat că este însărcinată: ”A început să facă glume”

Theo Rose a spus adevărul despre momentul în care a aflat că este însărcinată. Cum și-a dat seama artista de ceea ce se întâmplă cu ea?
15.01.2024 | 17:16
Theo Rose adevarul despre momentul in care a aflat ca este insarcinata A inceput sa faca glume
Theo Rose, adevărul despre momentul în care a aflat că este însărcinată. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Spre deosebire de alte persoane însă, cei doi sunt cât se poate de discreți.

Theo Rose, adevărul despre momentul în care a aflat că este însărcinată

Sunt împreună de mai bine de un an de zile, iar în vara acestui an au devenit și părinți pentru prima oară. Artista a născut un băiețel perfect sănătos și i-a pus numele Sasha Ioan. 

ADVERTISEMENT

Totodată, ea nu a pierdut timpul prea mult. La scurt timp după ce a născut, Theo Rose s-a reîntors la proiectele sale. Artista este jurat la Vocea României și de asemenea, este implicată și în serialul Clanul.

Deși își dorea să devină mamă la un moment dat, Theo Rose nu era neapărat pregătită ca acest lucru să se întâmple atât de repede. Ea a vorbit deschis despre momentul în care a aflat că este însărcinată.

ADVERTISEMENT

Artista și iubitul ei, Anghel Damian, erau în Thailanda, alături de alte persoane. Totul mergea bine însă, dar la un moment dat, Theo Rose a devenit destul de sensibilă la mirosurile din piețele respective.

Ce a pățit artista în Thailanda

Chiar și așa, artista nu s-a gândit niciodată la un astfel de scenariu. Ce i se mai părea însă ciudat era faptul că avea poftă de mâncare, lucru care nu era tocmai obișnuit pentru ea.

ADVERTISEMENT

„A fost ca o glumă atunci când am aflat. Eram în Thailanda cu Anghel, cu Lucy Faur, stilista mea, și cu sora mea mai mare. Eram foarte sensibilă la mirosurile de pe-acolo, la ei miroase foarte urât prin piețele alea și așa.

Eu n-aș fi bănuit că se întâmplă asta. Mâncam foarte bine, în schimb, ceea ce la mine nu se întâmplă, pentru că mă stresez și sunt slabă de fel, pentru că nu mă alimentez cum trebuie”, a povestit ea, în podcastul Anamariei Prodan.

ADVERTISEMENT

Ulterior au început și glumele, a mai povestit artista. Stilista ei a fost cea care a spus că Theo Rose ar fi însărcinată, având în vedere că se plângea destul de tare. Chiar și așa, ea a refuzat să creadă acest lucru, până când adevărul a ieșit la suprafață.

„Stilista mea a început să facă glume pe seama mea: „Hai, fată, că tu ești gravidă, nu-mi spune tu mie”. „Ce-ai, fată, ai înnebunit? Mușcă-te de limbă. Nu sunt”. „Tu ești gravidă. Nu are cum, nu există. Prea te plângi, nu vrei aia, nu vrei aia, a mai dezvăluit artista.

ADVERTISEMENT