Life

Theo Rose, bătută, cu ochii umflați și plină de sânge, imaginile care au șocat pe toată lumea. Ce s-a întâmplat în serialul Clanul de la Pro TV

Theo Rose, lovită cu brutalitate și cu fața tumefiată de sânge. Pozele care au uluit. Ce a pățit în Clanul de la Pro TV.
08.11.2023 | 11:40
Theo Rose batuta cu ochii umflati si plina de sange imaginile care au socat pe toata lumea Ce sa intamplat in serialul Clanul de la Pro TV
Theo Rose, lovită cu brutalitate și cu fața tumefiată de sânge. Pozele care au uluit. Ce a pățit în Clanul de la Pro TV. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iubita lui Damian Anghel a apărut bătută, cu ochii umflați și plină de sânge, imaginile care au șocat pe toată lumea. Ce s-a întâmplat în serialul Clanul de la Pro TV, unde s-au încheiat filmările pentru sezonul trei.

Theo Rose, lovită cu brutalitate și cu fața tumefiată de sânge. Pozele care au uluit. Ce a pățit în Clanul de la Pro TV

Theo Rose a fost lovită cu brutalitate și a apărut cu fața tumefiată de sânge. Pozele care au uluit. Ce a pățit în Clanul de la Pro TV. Cântăreața i-a lăsat pe internauți cu gura căscată, însă a explicat cum stau, de fapt, lucrurile.

ADVERTISEMENT

A petrecut câteva ore bune la proba de machiaj pentru secvențele care au fost deja urmărite de telespectatorii românii. Îndrăgita actriță a fost nevoită să petreacă o vreme cu ochiul drept închis pentru a se obișnui cu situația.

„Dora Codiță a făcut o super treabă cu machiajul ăsta”, a scris vedeta în dreptul videoclipului de pe Instagram în care povestește despre ultima secvență filmată pentru pelicula de la Pro TV. S-a încheiat sezonul trei.

ADVERTISEMENT

„Cum am ajuns în situația asta. Filmez pentru Clanul și aveam nevoie de machiajul ăsta. Trebuie să mi-o iau și eu o dată, abia așteptam secvența asta și Dora s-a ocupat de machiaj”, a mai spus Theo Rose.

„Azi Theo a terminat cu nou sezonul 3”, spune o persoană de la filmările serialului Clanul. Filmarea a fost publicată de managerul de proiect Alex Gospodin pe pagina sa de TikTok intitulată Cuminelamuncă.

ADVERTISEMENT

Theo Rose, apreciată pentru rolul din Clanul

Theo Rose este foarte apreciată pentru rolul pe care îl are în serialul Clanul, de la Pro TV. Deși în ultima secvență apare pe targa de la Ambulanță și bătută, telespectatorilor tot nu le vine să creadă că este sfârșitul pentru personajul său.

Unii oameni se întreabă dacă a murit, în timp ce alții sunt ferm convinși că va putea fi urmărită și în sezonul 4. Momentan nu se știe când vor începe filmările pentru următoarele episoade și nici când se vor difuza pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

„Ador serialul”, „Deja se termină și sezonul 3?”, „Sezonul 4 când?”, „Să înțeleg că a murit în serial?”, sunt o parte dintre mesajele care apar pe TikTok, la secvența unde Theo Rose stă întinsă pe targă.

ADVERTISEMENT