Life

Ce se întâmplă cu Dana Roba la trei luni de când a fost bătută crunt de soț. “Îmi vine să plâng când mă gândesc

Ce face Dana Roba la trei luni de când a fost bătută crunt de soțul ei. Vedeta a transmis un mesaj trist pe rețelele sociale.
15.09.2023 | 14:21
Ce se intampla cu Dana Roba la trei luni de cand a fost batuta crunt de sot Imi vine sa plang cand ma gandesc
Ce mesaj a transmis Dana Roba, la trei luni de când a fost bătută de soț. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dana Roba a fost bătută crunt de soțul ei acum trei luni, iar acum a transmis un mesaj. Vedeta a trecut prin multe în ultima perioadă și încă nu s-a vindecat complet după ceea ce i s-a întâmplat.

Dana Roba, mesaj la trei luni de când a fost bătută crunt de soț

La mai bine de trei luni de când a fost bătută de soț și a ajuns în stare gravă la spital, Dana Roba trece prin momente grele. Vedeta suferă atunci când își amintește cât de gravă a fost situația ei.

ADVERTISEMENT

Dana Roba a suferit răni grave, iar medicii nu-i dădeau șanse de supraviețuire. Din fericire, make-up artista este în proces de vindecare. Aceasta mai are de făcut anumite intervenții chirurgicale pentru a-și reveni complet.

De când a fost externată din spital, vedeta a scăpat de ghipsul de pe mâini, iar acum le poate folosi. Cu toate acestea, Dana Roba se gândește cu groază că cel care i-a făcut atât de mult rău a fost chiar soțul ei.

ADVERTISEMENT

Atunci când privește imaginile cu ea, realizate la puțin timp după loviturile de ciocan primite în cap, vedeta este îngrozită și a recunoscut acest lucru și în mediul online.

“Îmi vine să plâng când mă gândesc cum a putut să mă nenorocească un monstru care mi-a fost soț”, este mesajul transmis de make-up artist pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Dana Roba mesaj
Mesajul transmis de Dana Roba. Sursa foto: Instagram

Fetițele Danei Roba au fost alături de ea în aceste momente grele. Iubitul vedetei, Beniamin, a fost și el aproape atunci când aceasta era bandajată la mâini și nu le putea folosi.

Dana Roba le-a dat replica oamenilor care o judecă

După ce s-a aflat că are un nou partener, Dana Roba a fost aspru criticată de internauți. Vedeta s-a îndrăgostit de un bărbat despre care a spus că este exact așa cum își dorește

ADVERTISEMENT

Make-up artista a ținut să precizeze că ea și Beniamin se cunosc de ani buni, dar s-au revăzut abia recent. Dana Roba a mai spus că nu i-a fost niciodată infidelă lui Daniel Balaciu. Aceasta este sigură că adevărul va ieși, în final, la suprafață.

“Pentru cele care mă judecă am un mesaj foarte important. Să știți că la finalul procesului va ieși adevărul la iveală și Dumnezeu nu mă va lăsa de rușine, Dumnezeu știe că eu nu m-am întâlnit cu Beni înainte, că eu nu am ieșit cu Beni nici măcar la o cafea și că nu m-am văzut de 14 ani niciodată.

Prima dată l-am văzut după vreo șase zile de spitalizare, când a insistat la surorile mele că vrea să mă vadă și a venit cu un buchet de flori la mine la spital.

Atunci l-am văzut pentru prima dată, după 14 ani. Nu vreau să demonstrez nimănui nimic, cred că Dumnezeu va scoate adevărul la iveală și cu asta am spus tot”, a spus Dana Roba pe Tik Tok.

ADVERTISEMENT