Life

Theo Rose, la un pas să piardă câteva mii de euro. Ce a pățit artista la un concert din Bruxelles

Theo Rose, momente neplăcute la un concert de peste hotare. Artista a fost la un pas de a pierde o sumă importantă de bani în Bruxelles.
12.03.2024 | 18:59
Theo Rose la un pas sa piarda cateva mii de euro Ce a patit artista la un concert din Bruxelles
Theo Rose a avut parte de momente neplăcute înaintea concertului din Bruxelles. Sursa foto: Pixabay, Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose a promis și se ține de cuvânt. În urmă cu mai bine de un an, artista le-a pus fanilor că după ce va deveni mămică nu va renunța la pasiunea pentru muzică. Iubita lui Anghel Damian și-a ținut promisiunea. Drept dovadă, este mai activă ca niciodată. Artista are concerte pe bandă rulantă, dar, din păcate, nu toate decurg așa cum și-ar dori.

Theo Rose, la un pas de a nu fi plătită pentru concertul din Bruxelles

Theo Rose este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Fără doar și poate, aceasta are cea mai bună voce, iar talentul ei nu mai are nevoie de nicio introducere. Tocmai de aceea, foarte multă lume își dorește să o audă cântând live.

ADVERTISEMENT

În weekendul care tocmai ce s-a încheiat, Theo Rose a mers să cânte la un eveniment peste hotare. Artista împreună cu mai mulți colegi din industrie au mers la Bruxelles. Acolo, o femeie de afaceri a organizat un eveniment special.

Theo Rose este o artistă de cuvânt, așa că s-a prezentat în locația respectivă. Ca de obicei, aceasta a cerut un avans pentru prestația sa, urmând ca restul de bani să îi primească când va ajunge în Bruxelles.

ADVERTISEMENT

Theo Rose nici nu a apucat să urce pe scenă, că a primit o veste proastă din partea organizatoarei. Femeia a spus că există câteva probleme și că nu va putea să îi dea banii artistei chiar în acel moment. Însă, a asigurat-o că îi va primi la scurt timp după ce se va încheia concertul.

Fanii știu că Theo Rose merge peste tot cu întregul band, așa că nici nu a vrut să audă de așa ceva. Artista își respectă oamenii cu care lucrează, așa că nu a urcat pe scenă până nu și-a primit banii pentru concert.

ADVERTISEMENT

Câți bani cere artista pentru un singur concert

Dacă Theo Rose a știut cum să pună problema pentru a primi cei 8.000 de euro, nu același lucru se poate spune despre colegii ei din industrie. Ceilalți artiști care s-au prezentat la evenimentul din Belgia au trecut prin aceeași situație.

Se pare că artiștii care au urcat pe scena din Bruxelles au luat țeapă, inclusiv instrumentiștii și toți oamenii din spate. Potrivit spynews.ro, vorbim despre o teapă de 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Theo Rose știe cum să își negocieze foarte bine contractele. Aceasta este una dintre cele mai solicitate artiste din România și nu este de mirare că onorariul ei este destul de mare. Ba chiar se vorbește despre faptul că acesta ar fi crescut de când vedeta a devenit mămică.

Potrivit cancan.ro, pentru 60 de minute de cântat live, Theo Rose cere 6.000 de euro. Suma poate urca și până la 10.000 de euro, dacă se dorește un spectacol complex. Deși tariful poate părea unul piperat, fanii trebuie să țină cont că artista nu urcă niciodată singură pe scenă.

ADVERTISEMENT