Life

Ce discuție a avut Theo Rose cu Lia Bugnar, la scurt timp după ce s-a aflat că solista se iubește cu Anghel Damian. Abia acum a făcut totul public

Theo Rose a oferit câteva detalii despre conversația pe care a avut-o cu Lia Bugnar, fosta parteneră de viață a lui Anghel Damian. Ce și-au spus cele două?
19.01.2024 | 09:05
Ce discutie a avut Theo Rose cu Lia Bugnar la scurt timp dupa ce sa aflat ca solista se iubeste cu Anghel Damian Abia acum a facut totul public
Theo Rose a avut o discuție cu Lia Bugnar, după ce a început o relație cu Anghel Damian/ sursa foto: instagram, colaj: fanatik
ADVERTISEMENT

Invitată în cadrul podcastului Anamariei Prodan, Theo Rose a vorbit cu sinceritate despre viața personală. De mai bine de doi ani, solista formează un cuplu cu regizorul Anghel Damian și au împreună un băiețel, pe Sasha Ioan. Înainte de a fi cu celebra artistă, Anghel Damian s-a iubit timp de 9 ani cu actrița Lia Bugnar.

Ce discuție a avut Theo Rose cu Lia Bugnar

Relația lui Theo Rose cu Anghel a fost criticată la început, iar mulți nu au crezut în povestea lor de iubire. Mai ales din cauza fostei partenere a regizorului, Lia Bugnar. Anghel Damian și actrița de 54 de ani au avut o relație timp de 9 ani, dar s-a terminat în momentul în care regizorul serialului Clanul a decis să rămână cu Theo Rose.

ADVERTISEMENT

După separare, scenarista Lia Bugnar a mărturisit că ruperea relației a afectat-o foarte mult, ținând cont că a primit numeroase comentarii negative din partea oamenilor care nu o cunoșteau. Gurile rele au speculat că a fost părăsită pentru o femeie mult mai tânără.

Lia Bugnar a suferit enorm după Anghel Damian

„Nu am simțiți niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără. Asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă de 23 de ani dintre noi. Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani.

ADVERTISEMENT

Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă. Nu vreau să spun mai multe pentru că el nu e aici de față și poate nu vrea să discutam despre asta. Mă gândeam atunci cât de anostă să fie viața ta să te bucuri de un om care e oricum prăpădit în actele momente.

Mai ales că eu nu am avut niciodată instinctul de a poza în bine, știa toată lumea ce s-a întâmplat si cine mă întreba atunci, colegi, prieteni: ce faci Lia, eu ziceam direct: sunt praf! Atunci m-au călcat în picioare efectiv”, declara Lia Bugnar, în cadrul unui podcast, anul trecut.

ADVERTISEMENT

Solista și Lia Bugnar lucrează împreună

De curând, Theo Rose a scos la iveală faptul că a avut o discuție cu Lia Bugnar despre cele întâmplate. Situația era complicată, pentru că cele două trebuiau să lucreze împreună la proiectul Clanul de la Pro TV.

La podcastul Anamariei Prodan, solista a dezvăluit că discuția cu Lia Bugnar a fost una civilizată. Mai mult de atât, scenarista i-a specificat solistei că nu îi poartă pică și că pot colabora împreună fără nicio problemă.

ADVERTISEMENT

„Foarte puțin (n.r. a vorbit cu Lia Bugnar). A vrut să îmi spună că putem fi ok. Ce a fost, a fost și putem avea o relație. Își iubește personajele și putem fi în regulă”, a declarat Theo Rose, în cadrul unui podcast.

ADVERTISEMENT
Tags: