Life

Theo Rose, lucruri nespuse despre Bravo, ai stil. Adevărul despre marea finală a ieșit la iveală abia acum

28.01.2021 | 12:32
Theo Rose lucruri nespuse despre Bravo ai stil Adevarul despre marea finala a iesit la iveala abia acum
Theo Rose a fost pe locul doi în finala Bravo, ai stil Celebrities. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Theo Rose a făcut câteva dezvăluiri în premieră despre Bravo, ai stil, concurs pe care era să îl câștige, dar și despre fostele ei colege de emisiune.

Dacă în cadrul competiției cântăreața s-a remarcat prin faptul că nu s-a implicat în niciun conflict, dorind să aducă mereu pace și bucurie în platou, la o lună după terminarea emisiunii, vedeta începe să dea din casă.

ADVERTISEMENT

Artista a spus că Alexandra Ungureanu chiar a meritat să câștige și că nu s-ar fi așteptat ca ea să fi ajuns în finală, iar despre Andreea Tonciu a spus că nu este o fată rea, dar nu merita marele premiu. Nici Cristinei Șișcanu nu i-ar fi încredințat titlul de cea mai stilată femeie din România.

Theo Rose nu s-ar fi bucurat dacă ar fi câștigat Andreea Tonciu sau Cristina Șișcanu

Theo a vorbit sincer despre experiența ei de la Bravo, ai stil pe canalul de Youtube al Valeriei Lungu, fostă concurentă și ea, în prezent una din vedetele trustului Kanal D, precizând câteva lucruri pe care nu i le-a mai spus nimănui în public.

ADVERTISEMENT

„60% aveam șansele cele mai mari să câștig, dar mă gândeam că se întâmplă ceva. Cu o seară înainte m-am rugat: s-ar putea să nu câștig, să primesc o lecție. Cu cât ești mai sigur s-ar putea să nu se întâmple, dar am zis, dă, Doamne, să câștige una pentru care să mă bucur.

Nu trebuia să câștige Andreea Tonciu. Eu am ținut la ea, dar la final s-a stricat treaba din cauza nominalizării. Nu a înțeles ce am vrut eu să-i spun, puii mei. Nici Șișcăneasa nu cred că trebuia să câștige că nu prea era pe val.

ADVERTISEMENT

M-aș fi bucurat pentru Oana Radu, Deea Codrea și Alexandra Ungureanu. Alexandra a avut mai multă nevoie de premiu decât mine”, a declarat Theo Rose.

Ce nu s-a văzut la Bravo, ai stil: „Tonciu nu e bătută în cap”

Valeria a întrebat-o apoi cum a reușit să o suporte pe Tonciu în emisiune, iar Theo i-a spus că dacă privești ce se află în spatele atitudinii sale, dacă încerci să o înțelegi, poți evita conflictele.

ADVERTISEMENT

„Eu de multe ori i-am spus în spate Andreei Tonciu părerea mea sinceră când nu am fost de acord cu ea și a înțeles, bă, nu e bătută în cap”, a mai precizat Theo Rose.

 

ADVERTISEMENT