Life

Theo Rose, pe punctul de a se despărți de iubitul ei. Cum l-a surprins pe nepotul lui Nea Mărin cu o altă fată

Theo Rose a fost pe punctul de a se despărți de iubitul ei. Vedeta a mărturisit că în ultima vreme cei doi s-au certat destul de des.
25.05.2021 | 14:30
Theo Rose pe punctul de a se desparti de iubitul ei Cum la surprins pe nepotul lui Nea Marin cu o alta fata
Theo Rose, cântăreață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Theo Rose a declarat că s-a gândit să se despartă de mai multe ori de Alex, iubitul ei. Cântăreața și nepotul lui Nea Mărin se ceartă destul de des, potrivit mărturisirilor făcute de focoasa șatenă, însă se împacă de fiecare dată.

Finalista de pe locul doi de la Bravo, ai stil Celebrities a declarat într-un interviu la PRO TV că nu ar putea trăi fără Alex. Oricât de multe neînțelegeri ar exista între cei doi, nu-și imaginează cum ar fi să doarmă fără el.

ADVERTISEMENT

Theo Rose a fost întrebată dacă a fost vreodată geloasă și a dezvăluit un lucru pentru prima oară. La o petrecere, aceasta a simțit că ia foc.

Theo Rose a povestit o scenă care a făcut-o extrem de geloasă: „Se agață de gâtul lui Alex”

„S-a întâmplat o dată ceva. Eram la ziua unei prietene, într-un loc. La un moment dat, s-a ridicat de la o masă o tipă. Se agață de gâtul lui Alex, i-a zis ceva la ureche și a plecat. Atunci am simțit puțină gelozie, dar am încercat să ascund asta.

ADVERTISEMENT

El s-a uitat la mine și eu am fost gen: ce, ce ți-a zis? Dacă vrea să îi fie bine și să mai aibă zile pe acest pământ, bine ar fi să nu mă înșele”, a declarat Theo Rose la PRO TV.

Theo a mai spus că motivele pentru care se ceartă cu Alex sunt minore. Cele mai multe discuții pornesc de la activitățile casnice ori de la faptul că iubitul ei este cam dezordonat.

ADVERTISEMENT

Căsătoria mai poate aștepta

Theo și nepotul lui Nea Mărin sunt de patru ani împreună. Au încercat să se despartă de mai multe ori în urma anumitor certuri, dar nu au putut rezista unul fără celălalt.

Vedeta nu se gândește deocamdată la căsătorie. Consideră că are suficient timp pentru asta. S-a plâns că încearcă să le explice alor ei că are doar 23 de ani și că nu simte că e momentul să îmbrace rochia de mireasă și să ajungă cu iubitul ei în fața altarului.

ADVERTISEMENT

Asta nu înseamnă că acest lucru nu se va întâmpla niciodată. Theo se concentrează acum asupra carierei, urmând ca nunta să vină de la sine la momentul potrivit, căci cântăreței nu-i place să forțeze lucrurile și nici să facă un anumit lucru de gura lumii.

 

ADVERTISEMENT