Life

Theo Rose și Anghel Damian, nași de cununie, deși nu sunt căsătoriți. Cum a fost posibil

Theo Rose și Anghel Damian, nași la o ceremonie religioasă, chiar dacă nu sunt căsătoriți. Cum au putut să facă acest pas.
29.08.2023 | 09:55
Theo Rose si Anghel Damian nasi de cununie desi nu sunt casatoriti Cum a fost posibil
Theo Rose și Anghel Damian, nași la o ceremonie religioasă, chiar dacă nu sunt căsătoriți. Cum au putut să facă acest pas. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Theo Rose și Anghel Damian au fost nași de cununie în weekend-ul ce tocmai a trecut, deși nu sunt căsătoriți. Cum a fost posibil. Jurata de la Vocea României a dezvăluit ce a făcut pentru a fi părinte spiritual.

Theo Rose și Anghel Damian, nași la o ceremonie religioasă, chiar dacă nu sunt căsătoriți. Cum au putut să facă acest pas

Theo Rose și Anghel Damian au fost nași la o ceremonie religioasă care a avut loc zilele trecute, chiar dacă nu sunt căsătoriți. Cântăreața și regizorul serialului Clanul i-au cununat pe niște prieteni foarte apropiați.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de Denisa Trofin și artistul Cosmin Nistor. În plus, cele două vedete de la Pro TV au fost și nașii fetiței cuplului. Cât despre nunta apropiaților săi vedeta a spus cum a putut să facă acest pas important.

Frumoasa șatenă a primit o dispensă din partea preotului pentru a cununa în Biserică. De asemenea, solista și regizorul au fost nevoiți să promită că anul viitor vor ajunge în fața altarului pentru propria cununie.

ADVERTISEMENT

Acest lucru a fost confirmat inclusiv de Anghel Damian, care își dorește o petrecere de nuntă simplă, fără prea mare tam-tam. Theo Rose și iubitul ei nu au stabilit data când se va desfășura cel mai important eveniment din viața lor.

În altă ordine de idei, jurata de la Vocea României a strălucit la cununia religioasă la care a fost părinte spiritual. A purtat o rochie cu sclipici de culoare verde și decoltată, în timp ce iubitul ei a îmbrăcat un costum mov deschis.

ADVERTISEMENT

Theo Rose și Anghel Damian, planuri de nuntă

Theo Rose și Anghel Damian au planuri de nuntă, regizorul serialului Clanul dorindu-și să se căsătorească cu mama fiului său, Sasha. Cântăreața și actorul vor face atât cununia civilă, cât și pe cea religioasă.

„Așa cum îmi imaginez eu și cum am vorbit noi despre situația asta cred că o să fie ceva, adică pur și simplu o să zicem hai la biserică acum, mâine la cununia civilă și va fi o chestie total discretă, fără tam-tam.

ADVERTISEMENT

După nunta aia formală, paranghelia. Așa spun eu și așa cred că se va întâmpla pentru că am apucat să vorbim despre asta”, a mărturisit regizorul în podcast-ul moderat de Selly, notează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT