Life

Theo Rose, surpriză de proporții pentru mama ei: „Să spuneți la mulți ani pentru Nineta Flașneta!”

18.03.2021 | 14:07
Theo Rose surpriza de proportii pentru mama ei Sa spuneti la multi ani pentru Nineta Flasneta
Theo Rose și-a sărbătorit ieri mama, care a împlinit 56 de ani. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Theo Rose și-a sărbătorit ieri mama în stilul caracteristic. Doamna Nina, cea care i-a dat viață cântăreței, a avut parte de o surpriză neașteptată din partea acesteia, iar imaginile de la petrecerea de ziua ei au fost postate pe Instastory de artistă.

Theo Rose a fost în culmea fericirii ei pentru că mămica ei a mai împlinit un an. I-a făcut cadou un trening care îi vine bine, dar și o petrecere surpriză, în cadru restrâns date fiind condițiile actuale cauzate de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Cântăreața i-a pus și un pseudonim mamei sale, o poreclă care pare să nu o deranjeze pe doamna Diaconu. Mai exact, vedeta i-a rugat pe fanii ei să îi ureze „La mulți ani” Ninetei Flașnetei.

Theo Rose a dat party de ziua mamei sale, Nina

„Azi e ziua lui Nineta Flașneta! Să-i zică toată lumea la mulți ani! Așa și dacă se ia cineva de mama, vă sparg! Ia vedeți, i-am făcut o ținută lui Nineta Flașneta, ce tânără e! Nu i-am mai luat rochii din alea  lungi, de biserică. Bravo, mama, ești frumoasă!”, spune Theo Rose pe Instastory în timp ce își filmează mama.

ADVERTISEMENT

Theo Rose și mama ei au o relație cu totul specială. Nina Diaconu a vorbit la un moment dat despre prietenia pe care o are cu cele două fete ale sale, Raluca și Theo, într-o intervenție telefonică la Antena 1.

theo rose
Theo Rose și-a sărbătorit mama ieri. Doamna Nina a avut parte de o surpriză uriașă, o petrecere organizată chiar de fiica ei

Mama cântăreței, mândră de familia ei

„Le iubesc foarte mult. Viața mea a devenit o bucurie cu copiii ăștia. Le iubesc și le mulțumesc din toată inima. Ele mă cunosc foarte bine, doresc tuturor mamelor să se bucure de copiii lor. Mamele au trăiri intense față de copiii lor și merită ca măcar de 8 Martie să fie bucurate”, a spus în urmă cu trei ani mama lui Theo Rose la „Neața cu Răzvan și Dani”.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă artista evită să plângă în public, la respectiva discuție telefonică nu s-a putut abține și a vărsat câteva lacrimi spunându-i mamei sale cât de mult o iubește.