Fotbal international

Thiago Alcantara, cea mai mare notă din PSG – Bayern Munchen 0-1! Cât a primit Kingsley Coman, autorul golului

24.08.2020 | 00:49
Thiago Alcantara cea mai mare nota din PSG  Bayern Munchen 01 Cat a primit Kingsley Coman autorul golului
ADVERTISEMENT

Bayern Munchen a învins-o pe PSG în această seară la Lisabona în finala Ligii Campionilor cu scorul de 1-0. Unicul gol al jocului care a dus trofeul în Germania a fost reușit de Kingsley Coman.

Fotbaliștii celor două echipe au primit note pentru prestațiile lor din teren. Cea mai mare notă dintre toți jucătorii care au evoluat în finală a primit-o Thiago Alcantara de la Bayern Munchen (8). Note mari de la nemți au primit și Joshua Kimmich (7,9) sau marcatorul golului Kingsley Coman (7,7).

ADVERTISEMENT

Coman a fost urmat de Manuel Neuer și David Alaba (ambii cu nota 7), Robert Lewandowski (6,9), Jerome Boateng (6,7) și Serge Gnabry (6,4).

Juan Bernat, cel mai bun om al învinșilor

Cele mai mici note de la Bayern Munchen le-au avut două dintre rezerve – Philippe Coutinho (6,1), Ivan Perisic (6,2) și titularii Thomas Muller  și Alphonso Davies (6,3).

ADVERTISEMENT

De partea cealată, de la pierzători cea mai mare notă a fost 7, primită de Juan Bernat. El a fost urmat de Thiago Silva, Ander Herrera, Leandro Paredes și Kylian Mbappe (toți cu 6,5).

Ceilalți titulari ai lui PSG au primit următoarele note: Thilo Kehrer și Angel Di Maria (6,3), Presnel Kimpembe și Neymar (6,1) și Keilor Navas 5,4.

ADVERTISEMENT

Chelsea, Barcelona, Lyon și PSG sunt echipele de care a trecut Bayern în fazele finale

Cea mai mică notă de la francezi a fost cea a portarului din Costa Rica care a fost învins de francezul Coman în minutul 59 al jocului.

Până și rezervele antrenorului german au primit note mai mari: Marco Verratti  (5,9), Julian Draxler (5,7) și Layvin Kurzawa (5,9). Eric Maxim Choupo-Moting a intrat în minutul 80, dar nu a fost notat.

ADVERTISEMENT

Pentru a ajunge în finală Bayern Munchen a trecut rând pe rând de Chelsea Londra în optimi, Barcelona în sferturi și Lyon în semifinale.

ADVERTISEMENT