Fotbal intern

Thomas Neubert, lăudat pentru pregătirea fizică de la FCSB: “A venit un profesionist și știe cum se fac lucrurile!”. Exclusiv

05.09.2020 | 20:00
Thomas Neubert laudat pentru pregatirea fizica de la FCSB A venit un profesionist si stie cum se fac lucrurile Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB are un început de sezon foarte bun și în primele 3 meciuri, echipa lui Toni Petrea a reușit victorii concludente cu 3-0. Însă, pe toată lumea a impresionat prospețimea fizică a roș-albaștrilor. 

Thomas Neubert s-a întors în luna iulie la FCSB și rezultatele s-au văzut la începutul acestui sezon. Jucătorii sunt bine pregătiți din punct de vedere fizic, iar la meciurile disputate până acum au făcut pressing până în minutul 90.

ADVERTISEMENT

Rezultatele înregistrate pe tabelă nu sunt întâmplătoare, iar munca lui Thomas Neubert este lăudată și de alți preparatori fizici din Casa Pariurilor Liga 1. Ionel Colonel este unul dintre cei mai cunoscuți preparatori din fotbalul românesc.

Thomas Neubert, lăudat pentru pregătirea fizică de la FCSB: “A venit un profesionist și știe cum se fac lucrurile!”

În prezent este preparator fizic la Academica Clinceni, dar are în CV echipe importante precum Universitatea Craiova, Rapid, dar și o experiență bogată în lumea arabă unde a lucrat la Al Tawoon, Al Kuwait, Al Dafra sau SC Dubai.

ADVERTISEMENT

Ionel Colonel a vorbit pentru FANATIK despre paramatrii fizici foarte buni ai celor de la FCSB în acest debut de sezon spunând că nu trebuie să ne mire nimic având în vedere condițiile existente la echipă și expertiza lui Neubert:

“Nu mă miră prospețimea fizică a celor de la FCSB. În momentul în care la o echipă sunt bifate toate condițiile de pregătire la cel mai înalt nivel, nu trebuie să ne mire că stau foarte bine din punct de vedere fizic. 

ADVERTISEMENT

Sunt câteva echipe de la noi care își pot permite aceste condiții: CFR Cluj, Universitatea Craiova. Adică: medicație, tot felul de artificii care accelerează refacerea, criosaune, masaje. Sunt nenumărați maseuri care fac lucrul acesta.

“La multe cluburi de nivel de Liga I și Liga a II-a conducătorii se păcălesc cu tot felul de inovații și au încredere în oameni care nu se pricep”

Aparatura specifică acestor cabinete de fizioterapie care sunt foarte scumpe și care readuc un jucător cu 3-4 zile în circuit mai repede după o accidentare. Pe mine nu mă miră aceste lucruri. Nu trebuie să subliniem foarte mult echipamentele pentru că la echipă a venit un profesionist.

ADVERTISEMENT

Neubert știe cum trebuie să fie făcute lucrurile. La multe cluburi de nivel de Liga I și Liga a II-a conducătorii se păcălesc cu tot felul de inovații și au încredere în oameni care nu se pricep.

Mai este și problema cluburilor care nu își permit financiar să cumpere tot ceea ce e nevoie din punct de vedere medicamentos. Toate acestea contează din punct de vedere al evoluției”, a spus Colonel pentru FANATIK.

Neubert: “Nu vreau să jucăm ca Bayern Munchen! Echipa cu care vreau să ne comparăm este Liverpool”

Thomas Neubert are planuri mari la FCSB. Preparatorul fizic a spus într-un interviu că vrea să îi compare pe roș-albaștrii cu Liverpool:

“Nu vreau să jucăm ca Bayern Munchen! Echipa cu care vreau să ne comparăm este Liverpool. Chiar am acest vis să construiesc, în următorii zece ani, ceva unic în România, la Steaua. Pentru mine, FCSB e Steaua.

Tot staff-ul le spune jucătorilor doar un lucru: luaţi mingea înapoi, luaţi mingea înapoi! Este incredibil. Asta vreau să văd şi la echipa noastră”, a spus Neubert pentru AntenaSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,87 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT