Life

Tibi Clenci trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 23 de ani. Cine este soția juratului de la Bravo, ai stil!

Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil!, este extrem de discret când vine vorba de viața sa privată. Sunt puțin cei care știu că acesta este căsătorit și trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 23 de ani.
06.10.2021 | 09:57
Tibi Clenci trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 23 de ani. Cine este soția juratului de la Bravo, ai stil!. Sursă foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Tibi Clenci a apărut extrem de rar la evenimente mondene și nici nu este extrem de activ în mediul online. Astfel, sunt puțin cei care știu amănunte din viața sa. Juratul de la Bravo, ai stil! este căsătorit și are un băiat.

Adina Maria Clenci este farmacist, dar deocamdată a renunțat la locul de muncă pentru a-și crește fiul.

ADVERTISEMENT

Tibi Clenci a dezvăluit de ce soția sa nu dorește niciodată să-l însoțească la evenimente.

Tibi Clenci trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 23 de ani. Cine este soția juratului de la Bravo, ai stil!

Tibi Clenci a acceptat provocarea de a fi jurat la cunoscuta emisiune Bravo, ai stil!. Este o persoană extrem de discretă și nu a postat aproape niciodată fotografii cu familia sa pe rețelele de socializare.

Fotograful a vorbit recent într-un interviu despre viața sa. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 23 de ani alături de Adina și au împreună un băiat. Tibi Clenci a povestit cum l-a cucerit soția sa.

ADVERTISEMENT

“A aruncat cu praf de stele într-o noapte fără lună și m-a cucerit. De atunci nu i-am mai dat drumul. Eram la Peleș, într-o noapte fără lună, și ea mi-a zis… tu nu vezi că eu alunec, oferă-mi brațul să nu cad.

Atunci i-am oferit brațul, ea l-a luat și nu i-am mai dat drumul și au trecut de atunci 23 de ani. (…) Soția mea, Adina Maria Clenci, este cea mai frumoasă sursă de inspirație. Avem un fiu împreună”, a spus Tibi Clenci, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT

Sora Adinei este make-up artist și lucrează de ani buni alături de cunoscutul fotograf.

De ce refuză Adina să-l însoțească la evenimente

Fotograful a fost văzut la foarte puține evenimente mondene. Mereu a venit singur. Acesta a explicat de ce soția sa nu îl însoțește niciodată.

“Așa este ea, mi-a spus să mă duc să mă întâlnesc cu cei cu care vreau să mă întâlnesc și întoarce-te acasă. Așa că ea întotdeauna m-a așteptat să mă întorc acasă”, a spus fotograful.

ADVERTISEMENT

Adina Maria Clenci este farmacist. Deocamdată a renunțat la locul de muncă pentru a-și crește băiețelul.

ADVERTISEMENT