Sport

Un fost fotbalist din Generația de Aur, reacție clară în situația lui Ianis Hagi: „Dacă ăia nu sunt în forma, ce fac ceilalţi?”

Un fost fotbalist din Generația de Aur a avut o reacție clară în cazul lui Ianis Hagi. Acesta este de părere că jucătorul lui Alaves trebuia convocat la echipa națională
26.03.2024 | 06:00
Un fost fotbalist din Generatia de Aur reactie clara in situatia lui Ianis Hagi Daca aia nu sunt in forma ce fac ceilalti
Un fost fotbalist din Generația de Aur, reacție clară în situația lui Ianis Hagi: „Dacă ăia nu sunt în forma, ce fac ceilalţi?” Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tybor Selymes, fostul fundaș stângă al Generației de Aur, a avut o reacție destul de clară în ceea ce privește convocarea lui Ianis Hagi la naționala României.

Tybor Selymes: „Ianis când a venit la națională, a făcut diferența”

În ciuda faptului că mijlocașul român nu prinde prea multe minute la echipa de club, iar multă lumea nu a fost de acord cu decizia lui Edi Iordănescu în ceea ce privește convocarea lui Ianis la echipa națională, Tybor Selymes este de părere că mijlocașul celor de la Alaves trebuie convocat indiferent dacă joacă sau nu la echipa din Spania.

ADVERTISEMENT

„Ianis când a venit la naţională, a făcut diferenţa, chiar dacă n-a jucat la club. A marcat, a dat pase de gol. Ianis e un jucător care în ultimii 30 de metri face diferenţă şi cred că naţională are nevoie de astfel de jucători. Nu poţi să te bazezi pe unul sau doi.

Dacă ăia nu sunt în forma, ce fac ceilalţi? Cred că avem nevoie de mai mulţi jucători cu calitatea asta de a decide un meci”, a declarat Tibor Selymes pentru Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu sare și el în apărarea lui Ianis Hagi: „Eu cred că merită mai multe minute și la club”

Selecționerul României, Edi Iordănescu, a vorbit imediat la finalul partidei România – Irlanda de Nord, scor 1-1, despre situația lui Ianis Hagi de la club. Antrenorul este de părere ca mijlocașul român merită mai multe minute la Alaves.

I-am dat mai multe minute decât a fost el obișnuit să primească la club. Iar eu cred că merită mai multe minute și la club!

ADVERTISEMENT

Eu știu cât de mult l-au dorit cei de acolo. Din ce am discutat și eu cu el și din ce am simțit, e foarte conștient că nu poate să continue așa!

Trebuie să meargă să facă ceva să se impună! Echipa e oarecum liniștită, în obiectiv (n.r. – Alaves), poate trebuie să aibă din nou o discuție și cu antrenorul, poate trebuie să vadă ce dorește și clubul pentru a primi șanse.

ADVERTISEMENT

Nu poate să joace patru minute, șase minute… Mai sunt mai puțin de două luni și vine Europeanul! Va fi foarte greu!”, a declarat Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT
Tags: