Sport

Tiki-taka Dinamo! Echipa lui Kopic a marcat în prima repriză cu Oțelul din două faze superbe

Dinamo a început în forță meciul cu Oțelul. Roș-albii au deschis scorul în minutul 3 la capătul unei faze spectaculoase. În minutul 34, roș-albii au revenit în avantaj prin golul lui Gnahore, care a finalizat faza excelentă creată de Abdallah.
18.02.2024 | 20:33
Tikitaka Dinamo Echipa lui Kopic a marcat in prima repriza cu Otelul din doua faze superbe
Dinamo a deschis scorul cu Oțelul la finalul unei faze superbe. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT
18-02-2024
18:41

Fază frumoasă și la golul de 2-1

Dinamoviștii și-au încântat fanii și la reușita care i-a readus în avantaj. După ce Oțelul a egalat din penalty, roș-albii au marcat golul de 2-1 prin Gnahore.

Abdallah a câștigat fantastic un duel cu Cisse și asemănător cu faza primului gol, dar din partea opusă, a intrat în careu și a centrat perfect. De această dată la finalizare a apărut francezul Gnahore, care a plasat perfect balonul aproape de bară și și-a readus echipa în avantaj. Click aici pentru VIDEO

Dinamo a confirmat în startul meciului cu Oțelul evoluția excelentă arătată în victoria cu Farul, scor 2-0. Roș-albii au creat o fază spectaculoasă și au deschis drumul către obținerea unei noi victorii care să-i scoată de pe ultimul loc. Click aici pentru VIDEO

Fază superbă la golul prin care Dinamo a deschis scorul cu Oțelul

Milanov și Abdallah au combinat superb, apoi atacantul central al “câinilor” a centrat perfect pentru Denis Politic. Extrema gazdelor l-a învins pe Stoian cu un șut sănătos și a deschis scorul.

ADVERTISEMENT

Pentru Denis Politic a fost al șaselea gol în acest sezon. Dinamo a arătat foarte bine și etapa trecută când a învins surprinzător în deplasare pe Farul, scor 2-0 și speră să câștige pentru a părăsi ultima poziție din clasamentul SuperLigii.

Extrema stângă a roș-albilor a înscris și atunci. După reușita lui Velkovski la o lovitură liberă, Politic a marcat la finalul unei faze de contraatac, servit excelent de croatul Pavicic.

ADVERTISEMENT

Întăriri pentru Dinamo

Kopic continuă să primească întăriri. Recent a fost prezentat Astrit Selmani, noul număr 9 al echipei și cel care îi va face concurență lui Abdallah în centrul atacului. Atacantul kosovar este rezervă în meciul cu Oțelul, dar probabil va fi debutat de câtre Kopic pe parcursul partidei.

Andrei Nicolescu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA de noile achiziţii de la Dinamo şi are mari așteptări de la Selmani, pe care îl consideră un vârf ce poate face furori în SuperLiga:

ADVERTISEMENT

“Cred că am reuşit o campanie de transferuri echilibrată, care să ne asigure un potenţial mai bun al echipei. Cel puţin la nivel de atitudine, este un luptător şi sper să fie şi un killer (n.r. Astrit Selmani).

Discuţia despre sume trebuie împărţită. Nu s-au dat bani, sume de transfer efectiv cluburilor de la care am transferat jucători. Dacă discutăm per ansamblu, cu costuri legate de jucători, agenţi, instalare, vorbim de sume considerabile.

ADVERTISEMENT

Poate nu acolo unde aţi spus dumneavoastră (n.r. 1.000.000 de euro), dar sunt sume considerabile. Nu aş vrea să vorbesc despre bani. Este un efort pe care ni l-am asumat”.

Dinamo a anunțat un transfer interensant și în defensivă. Edgar Ie a fost prezentat recent și va betona apărarea roș-albilor. Fundașul central are un CV extrem de interesant, bifând echipe precum Belenenses (Portugalia), Lille și Nantes (Franța), Trabzonspor și Bașakșehir (Turcia).

ADVERTISEMENT