Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Efectul rapid al victoriei lui Dinamo la Farul. Kiriță: „Am primit deja primul loc de parcare pe stânga”

Victoria lui Dinamo cu Farul Constanța a avut efect rapid pentru Giani Kiriță, care la un moment dat a trăit un coșmar din cauza seriei nefaste.
15.02.2024 | 18:35
Efectul rapid al victoriei lui Dinamo la Farul Kirita Am primit deja primul loc de parcare pe stanga
Efectul rapid al victoriei lui Dinamo la Farul. Kiriță: „Am primit deja primul loc de parcare pe stânga”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

S-a schimbat și situația lui Giani Kiriță după ce Dinamo a învins Farul Constanța, iar acum din ultimul a ajuns primul. Specialistul FANATIK SUPERLIGA a fost luat la mișto după ce „câinii roșii” aveau înfrângeri pe linie și au ajuns chiar și pe ultimul loc.

Efectul rapid al victoriei lui Dinamo la Farul. Kiriță: „Am primit deja primul loc de parcare pe stânga”

A ieșit soarele pe strada lui Giani Kiriță după ce Dinamo a învins Farul Constanța și a egalat FC Botoșani în clasament. Fostul căpitan din Ștefan cel Mare a devenit din ultimul la masă și în parcare la primul loc după succesul de la Ovidiu.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță l-a lăudat și pe Hakim Abdallah după ce „câinii roșii” au învins trupa lui Gică Hagi. Și Mircea Lucescu a felicitat Dinamo la prima oră a dimineții, așa cum Andrei Nicolescu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA.

„Data trecută mi-a spus ultimul loc de parcare pe stânga. Eram ultimul peste tot, ultima masă. Cum am intrat acum: primul loc pe stânga. Din momentul ăsta este singurul meci al lui Dinamo în care putem spune că au jucat ca o echipă. I-am văzut dăruindu-se, am văzut alunecări.

ADVERTISEMENT

La golul 2 s-au dus și Politic și Burdușan pe minge să intre în poartă și cu răutate. Ăsta ar trebui să fie un Dinamo pe care îl așteptăm cu toții. Chiar dacă este prea târziu, contează foarte mult atitudinea de aseară. Asta este atitudinea corectă față de meciuri, au dat drumul la câini și s-a văzut.

Un plus pentru Abdallah de la meci la meci a crescut. Nu aveam încredere în el sub nicio formă, dar se vede, ia mingea, scoate om din jos, lasă singur cu portarul. Crește de la meci la meci”, a spus Kiriță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Kopic impresionează la Dinamo: „Îmi place atitudinea”

„Până să vorbesc de Farul, pentru că e important și contează și cu cine joci ca să vezi dacă ești bun. Dincolo de atitudinea jucătorilor de la Dinamo, îmi place atitudinea lui Kopic pe care am văzut-o acum vreo săptămână într-o parcare de la stadion. 

Era extrem de nervos vorbind cu cineva la telefon: ‘Nu se poate să câștigi meciul dacă nu câștigi dueluri. Nu se poate să câștigi meciuri dacă nu ești implicat 100% Nu se poate dacă nu joci pe parcursul unui întreg meci’. 

ADVERTISEMENT

Din acel moment, cred că acel nu se poate s-a îndreptat către cei care nu au putut face lucrul ăsta pentru că am văzut schimbări în interiorul formației. De exemplu, la jucătorul sub vârstă Dinamo se baza foarte tare pe Amzăr, care devenise cumva un fel de placă turnată. Nu putea să înceapă echipa dacă nu exista el”, a spus Vochin.

ANALIZA | Cum A REUSIT Dinamo MAREA SURPRIZA cu Farul: “AU DAT DRUMUL LA CAINI”

ADVERTISEMENT