Life

Tineri căsătoriți, singurii turiști dintr-o stațiune de 5 stele: „A fost destul de mișto, până când nu a mai fost”

Cum au fost doi tineri căsătoriți singurii turiști dintr-o stațiune de 5 stele. Nu s-au așteptat la o asemenea experiență.
27.01.2024 | 00:23
Tineri casatoriti singurii turisti dintro statiune de 5 stele A fost destul de misto pana cand nu a mai fost
Doi tineri căsătoriți au fost singurii turiști într-o stațiune de 5 stele. Sursa foto: Facebook, Tik Tok/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doi tineri căsătoriți au mers în luna de miere într-o stațiune de 5 stele, unde au fost singurii turiști. Experiența neobișnuită a acestora a fost relatată în mediul online.

Doi tineri căsătoriți au fost singurii turiști dintr-o stațiune de 5 stele. Cum a fost posibil

Vacanța unui cuplu s-a dovedit a fi ceva la care nimeni nu s-ar fi așteptat, deși totul a început bine. Cei doi tineri tocmai s-au căsătorit și au plecat în vacanță în luna de miere în Grand Velas Boutique Los Cabos din Mexic.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre o proprietare soră a paradisului de 5 stele de alături, care e cunoscut pentru “serviciile sale de clasă mondială”. Experiența celor doi turiști a fost, în final, una ciudată.

La început, totul a părut să fie o farsă. Pe parcurs, lucrurile au devenit ciudate, după cum au relatat cei doi tineri. Cei doi au comparat experiența cu un episod din celebrul serial thriller și science-fiction Black Mirror.

ADVERTISEMENT

“A început ca o glumă… dar pare mai degrabă un episod din Black Mirror”, a spus Cameron într-un videoclip postat pe contul său de Tik Tok.

În clipul video, tânărul a filmat împrejurimile în care nu era nimeni altcineva. Tinerii căsătoriți au explorat stațiunea goală, dar observat, totuși, un cuplu mai în vârstă la cină. De asemenea, în prima zi, la micul dejun, au surprins un cuplu mai tânăr.

ADVERTISEMENT

Ulterior, în stațiune nu mai era nimeni, în afară de ei. Pe măsură ce trecea timpul, situația celor doi părea să devină și mai stranie, după cum a mai relatat Cameron pe contul său.

“De fiecare dată când mi se părea că văd pe cineva care nu poartă o uniformă albă, mă entuziasmam, doar ca să realizez că nu, doar mai mulți antreprenori care lucrează la locul respectiv.

ADVERTISEMENT

Ceea ce, din nou, a fost destul de mișto, până când nu a mai fost. (…) Cine plătește pentru toate acestea? Tot acest regat este doar pentru noi”, a mai spus el, potrivit New York Post.

În cele din urmă, cei doi au realizat că doar ei participă la activitățile din stațiune și la mese. Pe plaja privată erau, de fiecare dată, singuri. Văzând că totul este pustiu, cei doi turiști s-au gândit că ceva este în neregulă.

De ce ar fi fost cei doi singuri în stațiune

Videoclipul postat de Cameron pe Tik Tok a strâns milioane de vizualizări, iar internauții au reacționat în număr mare. Unii dintre utilizatori au încercat să explice motivele pentru care stațiunea a fost atât de pustie.

Unul dintre motive ar putea fi faptul că perioada aleasă pentru luna de miere a fost chiar după sărbători. Acesta poate fi un motiv pentru care tinerii au avut tot locul doar pentru ei.

De asemenea, Cameron a fost îndemnat să se bucure de faptul că totul este atât de liber, pentru că mulți și-ar dori o vacanță în care să nu fie nimeni în jur.

ADVERTISEMENT