News

Un grup de tineri, printre care și români, au provocat haos la metroul din Roma. De ce au fost alungați cu focuri de armă

Tinerii români şi italieni, care erau băuți și posibil sub influenţa drogurilor, au provocat un adevărat haos la metroul din Roma. Agenții de pază i-au alungat cu focuri de armă.
23.01.2022 | 16:27
Un grup de tineri printre care si romani au provocat haos la metroul din Roma De ce au fost alungati cu focuri de arma
Un român și un italian au fost reținuți Foto: hepta
ADVERTISEMENT

Grupul de scandalagii a bătut un bărbat şi a atacat alţi pasageri și pe agentul de securitate care a intervenit și care a fost nevoit să tragă mai multe focuri de armă pentru a-i pune pe fugă.

Un grup de tineri, printre care și români, au provocat haos la metroul din Roma. De ce au fost alungați cu focuri de armă

Șase tineri au făcut parte din grupul de agresori. Doi dintre ei au fost reținuți, iar polițiștii le caută acum complicii. Incidentul a avut loc vineri noaptea, în jurul orei 23,00.

ADVERTISEMENT

Martorii spun că scandalagiii erau beţi şi posibil chiar sub influenţa drogurilor.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum tinerii au escaladat turnicheții de la intrarea în staţia Rebibbia, iar angajaţii au încercat să-i oprească, dar fără succes.

Tinerii au insultat şi ameninţat pe oricine le-a ieşit în cale. Un pasager care aştepta metroul a fost bătut de tinerii veniți cu intenția clară de a face scandal, scrie Corriere della Sera.

ADVERTISEMENT

Grupul de agresori a atacat apoi un tânăr în aceeaşi staţie. Un agent de pază a intervenit pentru a-l apăra, punându-se între el şi atacatori.

Agentul, în vârstă de 43 de ani, a fost la rândul său atacat, iar pentru a se apăra, a scos pistolul Beretta din dotare şi a tras două focuri de armă în aer, punându-i pe fugă pe bătăuşi.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu a fost rănit.

Carabinierii au sosit rapid la faţa locului, iar după vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere şi audierea martorilor, au identificat doi agresori.

Este vorba despre un italian de 18 ani, Daniel F., şi un român de 21 de ani, Alexandru Marius D. Ambii sunt cercetaţi în libertate. Poliţiştii italieni le caută acum şi complicii.

ADVERTISEMENT

Până la finalizarea anchetei, carabinierii au confiscat arma agentului de securitate. În urma celor întâmplate, staţia de metrou Rebibbia a fost închisă timp de două ore şi jumătate.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS