Sport

Ținta lui Denis Alibec pentru noul sezon: „Asta îmi doresc”

Denis Alibec și-a stabilit ținta pentru noul sezon. Atacantul Farului este pregătit pentru confruntarea cu Sepsi din Supercupa României.
08.07.2023 | 10:12
Tinta lui Denis Alibec pentru noul sezon Asta imi doresc
Denis Alibec și-a fixat obiectivul pentru noul sezon. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Denis Alibec este pregătit pentru duelul din Supercupa României care le pune față în față pe Farul și Sepsi, sâmbătă, 8 iulie, de la ora 20:00. Atacantul campioanei a mărturisit ce își dorește de la noul sezon.

Denis Alibec, pregătit pentru Supercupa României: „Cine va fi mai în formă va câştiga”

Farul începe noul sezon la Ploiești împotriva lui Sepsi în partida pentru trofeul Supercupei României. Alături de Gică Hagi, la conferința de presă premergătoare duelului cu echipa lui Liviu Ciobotariu, a fost prezent și Denis Alibec.

ADVERTISEMENT

Desemnat de LPF „cel mai bun fotbalist al sezonului” în stagiunea precedentă, Denis Alibec a mărturisit că „marinarii” sunt pregătiți pentru duelul cu Sepsi. Totuși, atacantul este de părere Sepsi are un avantaj prin faptul că nu este favorită la câștigarea partidei.

„Suntem pregătiţi pentru acest trofeu, pentru Sepsi şi sperăm să facem un meci cât mai bun. Suntem foarte încrezători. Suntem pregătiţi de luptă. Suntem un grup şi o familie.

ADVERTISEMENT

Sepsi este o echipă foarte bună, a demonstrat-o şi în campionat. Cine va fi mai în formă va câştiga. Probabil că nu sunt favoriţi şi lucrul acesta o să-i ajute un pic”, a declarat Denis Alibec.

Ținta lui Denis Alibec pentru noul sezon: „Asta îmi doresc”

Denis Alibec a vorbit despre sezonul care va începe pentru Farul odată cu disputa împotriva lui Sepsi din Supercupa României. Atacantul campioanei și-a propus să înregistreze cifre mai bune în comparație cu stagiunea 2022/2023.

ADVERTISEMENT

„Eu îmi doresc să fac un sezon mult mai bun decât anul trecut. Mi-am dorit să vin aici, mi-am dorit să rămân şi cred că s-a văzut lucrul acesta în determinarea pe care am avut-o sezonul trecut”, au fost cuvintele lui Denis Alibec.

În sezonul la finalul căruia Farul a ieșit campioană, Denis Alibec a marcat 14 goluri și a oferit 8 pase decisive în 31 de partide. La începutul lunii martie, jucătorul de 32 de ani și-a prelungit contractul cu echipa lui Gică Hagi până în vara anului 2025.

ADVERTISEMENT

Farul, probleme de lot pentru meciul cu Sepsi

Ionuț Larie și Tudor Băluță sunt absențele sonore ale Farului pentru meciul cu Sepsi din Supercupa României. Gică Hagi a vorbit despre problemele de lot la conferința de presă premergătoare duelului de pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

„Din păcate, încă din prima zi am avut jucători indisponibili, care nu au fost cu noi din cauza accidentărilor, au rămas destui acasă. Chiar dacă rezultatele n-au fost așa de bune în amicale, cred c-a fost o șansă pentru mine să îmi cunosc mai bine jucătorii tineri și cei nou-veniți. 

Sunt multe lucruri de făcut, începem să jucăm din trei în trei zile și sperăm să facem față. La acest meci, din păcate, avem anumiți jucători accidentați, șapte nu vor fi cu noi. Nu-mi place să mă plâng, chiar dacă trebuie să vă anunț că au rămas la Constanța Larie, Băluță, Mateus, Benchaib, Carnat și alți doi care s-au accidentat la antrenament. E greu, dar găsim soluții”, a spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT