News

Ținuta lui Klaus Iohannis la Ziua Marinei, puternic contestată! Președintele a rupt gura târgului în precedentele apariții

Ținuta lui Klaus Iohannis la Ziua Marinei din acest an a fost una puternic contestată de creatorii de modă
15.08.2021 | 15:02
Tinuta lui Klaus Iohannis la Ziua Marinei puternic contestata Presedintele a rupt gura targului in precedentele aparitii
Klaus Iohannis a ținut un discurs la Ziua Marinei. Sursa foto - presidency.ro
ADVERTISEMENT

A fost pentru prima oară când șeful statului a primit critici din punct de vedere vestimentar. Dacă în precedentele apariții, acesta reușea să lase pe toată lumea cu gura căscată, acum creatorii de modă au strâmbat din nas.

Klaus Iohannis a apărut îmbrăcat la patru ace la Ziua Marinei Române, de la Constanța. Președintele a fost rapid asemănat cu celebrul spion James Bond 007.

ADVERTISEMENT

Ținuta lui Klaus Iohannis la Ziua Marinei, aspru criticată!

Creatoarea de modă Dana Budeanu nu a ezitat o clipă și a susținut pe o rețea de socializare că ținutele afișate de către președintele Klaus Iohannis, inclusiv sacoul alb și papion, purtate la Ziua Marinei, ne-ar arăta faptul că acesta este cât se poate de îndrăgostit.

“Preşedintele României este îndrăgostit! Restul interpretărilor ultimelor sale apariţii vestimentare şi nu numai sunt amatoriceşti si mediocre…caracteristice autorilor! Este îndrăgostit şi asta este minunat!”, a scris Dana Budeanu.

ADVERTISEMENT

Ținuta președintelui de la Ziua Marinei a lăsat de dorit, a transmis și stilistul vestimentar Adina Buzatu, care a criticat atât haina, cât și papionul purtate de șeful statului, susţinând că papionul este unul “ieftin”.

Astfel, lăsând la o parte valul de ironii care și-au făcut apariția aproape instantaneu în mediul online, mulți dintre oameni comparând ținuta șefului de stat cu cea a unui ospătar, specialiștii au ținut să explice că îmbrăcămintea era mai degrabă adecvată pentru un eveniment cu covor roșu decât unei manifestări în aer liber.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că în trecut șeful statului a fost apreciat pentru ținutele sale. În 2017, preşedintele Klaus Iohannis a fost primit la Centrul Administrativ ”Mihail Kogălniceanu” din Constanţa, acolo unde a venit cu ochelari de soare, tip aviator, sacou închis la culoare şi pantaloni albi.

Toți oamenii s-au gândit la Top Gun și discuțiile pe internet au continuat pentru o perioadă bună. De asemenea, cu alte ocazii, ochelarii președintelui au fost comentați, aceștia reprezentând punctul forte.

ADVERTISEMENT

Albul pare să-i placă foarte mult lui Klaus Iohannis. La începutul lunii șeful statului a avut o apariție inedită la „Săptămâna Haferland”, festivalul comunităţii săseşti, organizat în satul Criţ din judeţul Braşov. Pentru acest eveniment Klaus Iohannis s-a îmbrăcat doar cu haine albe.

Toată lumea a aplaudat la scenă deschisă ținuta acestuia. De Ziua Marinei, Klaus Iohannis a afirmat în discursul rosit la ceremoniile care au avut loc în portul militar Constanţa  că sunt impresionante sacrificiile pe care marinarii le fac, departe de casă şi de cei dragi, cel mai adesea aflaţi în situaţii dificile, care le pun la încercare rezistenţa şi tenacitatea, ieşind mereu învingători. P

Mai mult decât atât, preşedintele a lansat un apel la vaccinare, ca unică modalitate de revenire la normalitate. ”Din păcate, din cauza pandemiei de COVID-19 care nu s-a încheiat, nici în acest an nu pot avea loc festivităţile cu care eram obişnuiţi înainte. 

Există o singură cale de a reveni cu totul la normalitate şi această cale este vaccinarea. Cu cât va creşte mai rapid numărul persoanelor imunizate, cu atât mai repede vom reuşi să stopăm această pandemie. 

Să fim, în continuare, atenţi, pentru a ne proteja atât pe noi, cât şi pe cei dragi nouă!”, a afirmat preşedintele Klaus Iohannis în discursul ţinut cu ocazia ceremoniilor care au loc la malul mării.

ADVERTISEMENT