Life

Ținute wow pe covorul roșu la Premiile Grammy 2022. Ce rochii au purtat Lady Gaga, Olivia Rodrigo, Saweetie sau Dua Lipa

Gala Premiilor Grammy a avut loc pe 3 aprilie în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, iar vedetele s-au întrecut în ținutele spectaculoase. Lista completă a câștigătorilor.
04.04.2022 | 13:19
Tinute wow pe covorul rosu la Premiile Grammy 2022 Ce rochii au purtat Lady Gaga Olivia Rodrigo Saweetie sau Dua Lipa
Vedetele au concurat și vestimentar, nu doar vocal la Premiile Grammy 2022. Foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Unele dintre cele mai mari nume din lumea muzicii au fost prezente pe 3 aprilie, în Las Vegas, pentru cea de-a 94-a gală a Premiilor Grammy. Evenimentul a avut loc la MGM Grand Garden Arena, iar artiștii s-a întrecut nu doar în stiluri muzicale, ci și în ținutele vestimentare alese.

Vedetele au strălucit pe covorul roșu la gala Premiilor Grammy 2022

Printr-un stil elegant s-au remarcat Lady Gaga, Olivia Rodrigo, Saweetie, dar și Chrissy Teigen, soția cântărețului John Legend.

ADVERTISEMENT

Lady Gaga

lady-gaga-premiile-grammy-tinuta
Lady Gaga, într-o ținută elegantă la Premiile Grammy 2022.
Foto: EPA/ DAVID SWANSON

Vremurile în care Lady Gaga șoca alegând cele mai extravagante ținute pentru covorul roșu par să fie de mult apuse. Pentru Premiile Grammy 2022, artista, în vârstă de 36 de ani, a emanat eleganță prin toți porii, într-o rochie inspirată din ținutele vechiului Holywood.

Creația este semnată Armani Prive. Lady Gaga a asortat-o cu un colier din diamante. Cântăreața a arătat spectaculos în rochia ei în două tonuri, alb și negru.

ADVERTISEMENT

Chrissy Teigen

crissy-teigen-john-legend-premiile-grammy-2022
Crissy Teigen și John Legend, la Premiile Grammy 2022.
Foto: EPA/ DAVID SWANSON

Chrissy, în vârstă de 36 de ani, și-a făcut apariția pe covorul roșu împreună cu soțul John Legend. Artista a purtat o rochie roz îndrăzneață, cu o fustă voluminoasă și un decolteu cu volane, realizată de Nicole și Felicia Couture. Pentru accesorizare, Crissy a ales o pereche de cercei lungi, iar părul și l-a prins într-un coc.

Olivia Rodrigo

olivia-rodrigo-premiile-grammy-2022-tinuta-
Olivia Rodrigo, la Premiile Grammy 2020.
Foto: EPA/ DAVID SWANSON

Olivia, în vârstă de 19 ani, a uimit într-o rochie decoltată personalizată Vivienne Westwood Couture. Pentru a întregi ținuta a adăugat mănuși lungi și un colier roz.

ADVERTISEMENT

Saweetie

saweetie-premiile-grammy-2022
Saweetie, la gala Premiilor Grammy 2022.
Foto: EPA/ DAVID SWANSON

Saweetie a arătat uimitor pe covorul roșu. La gala Premiilor Grammy a optat pentru o ținută Valentino, din două piese, formată dintr-un top decoltat și o fustă voluminoasă în partea de jos.

Saweetie a asortat costumul roz cu o pereche de mănuși de aceeași culoare și bijuterii cu diamante. Cântăreața de muzică rap a avut un machiaj de tip smokey eye și ruj nud.

ADVERTISEMENT

Justin și Hailey Bieber

justin-hailey-bieber-grammy-2022
Justin și Hailey Bieber, la Premiile Grammy 2022.
Foto: EPA/ DAVID SWANSON

Hailey și Justin Bieber au fost destul de afectuoși unul cu celălalt. Pe parcursul evenimentului cei doi au fost surprinși sărutându-se și îmbrățișându-se de mai multe ori.

Când vine vorba de ținute, Hailey a ales o rochie elegantă Saint Laurent, albă, fără bretele și lungă până la podea, accesorizată cu bijuterii minimaliste. La rândul său, Justin Bieber a îmbrăcat un costum supradimensionat și un tricou alb. Pe cap, artistul a purtat o căciulă roz aprins.

Kourtney Kardashian și Travis Barker

kourtney-kardashian-si-travis-barker-grammy-2022
Kourtney Kardashian și Travis Barker, la gala Premiilor Grammy 2022.
Foto: EPA/
DAVID SWANSON

Kourtney Kardashian, în vârstă de 46 de ani, a îmbrăcat o salopetă decoltată Et Ochs, combinată cu mănuși negre transparente. Între timp, Travis, în vârstă de 46 de ani, a îmbrăcat o vestă neagră cu pantaloni de la Givenchy, împreună cu o haină mătăsoasă, roz aprins, semnată Raf Simons.

Dua Lipa

dua-lipa-grammy-2022
Dua Lipa la Gala Premiilor Grammy.
Foto: EPA/ DAVID SWANSON

Dua Lipa a purtat o rochie Versace din dantelă neagră cu centură. Cântăreața a adăugat accesorii aurii care ieșeau în evidență.

Billie Eilish

bilie-eilish-grammy-2022
Billie Eilish, la Premiile Grammy 2020.
Foto: EPA/ DAVID SWANSON

Billie Eilish a ales o rochie voluminoasă Rick Owens, cu cizme și ochelari de soare mici, în timp ce părul și l-a prins într-o coadă răvășită intenționat.

Lista completă a câștigătorilor de la Premiile Grammy 2022

Anul acesta, la gala Grammy a fost invitat și Costi Ioniță. Artistul este stabilit de mai mulți ani în Statele Unite ale Americii, iar la evenimentul grandios s-a distrat alături de Sean Paul și Shaggy.

Ediția de anul acesta a premiilor Grammy a fost dominată de grupul Silk Sonic, care a câştigat trofeul la categoria cântecul anului şi înregistrarea anului. Premiul pentru cel mai bun artist debutant a fost câștigat de Olivia Rodrigo, iar intervenția audio a președintelui Vladimir Zelenski a făcut deja ocolul mapamondului.

Înregistrarea anului: Leave The Door Open (Silk Sonic)

Cântecul anului: Leave The Door Open, (Silk Sonic)

Albumul anului: We are (Jon Batiste)

Cea mai bună interpretare rap: Family Ties (Baby Keem şi Kendrick Lamar)

Cel mai bun videoclip: Freedom (Jon Batiste)

Cel mai bun album rock al anului: Medicine al Midnight (Foo Fighters)

Cea mai bună interpretare metal: Dream Theater (The Alien)

Cea mai bună interpretare pop individuală: Drivers License (Olivia Rodrigo)

Cel mai bun album pop vocal: Sour (Olivia Rodrigo)

Cea mai bună interpretare pop în grup sau duo: Kiss Me More (Doja Cat și SZA)

Cel mai bun album R&B: Heaux Tales (Jazmine Sullivan)

Cel mai bun album de muzică urbană: El Ultimo Tour Del Mundo (Bad Bunny)

Cel mai bun album de jazz instrumental: Skyline (Ron Carter, Jack DeJohnette şi Gonzalo Rubalcaba)

Cel mai bun album de jazz vocal: Songwrights Apothecary Lab (Esperanza Spalding)

Cea mai bună interpretare corală: Mahler: Symphony No. 8, Symphony Of A Thousand (Gustavo Dudamel- Orchestra Filarmonică din Los Anngeles)

ADVERTISEMENT