Sport

Tite, jefuit la 6 dimineaţa, în plină stradă! Hoţul i-a reproşat eliminarea Braziliei de la CM 2022

Tite, fostul selecţioner al Braziliei, a fost jefuit la 6 dimineaţa, în plină stradă. Hoţul i-a reproşat modul prin care Selecao a fost eliminată de la CM 2022.
24.12.2022 | 18:01
Tite jefuit la 6 dimineata in plina strada Hotul ia reprosat eliminarea Braziliei de la CM 2022
Tite, ţinta unui jaf în plină stradă (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Fostul selecţioner al naţionalei Braziliei a avut o surpriză neplăcută în timpul unei plimbări matinale. Tite a fost jefuit în plină stradă, în Rio de Janeiro, după ce s-a întors acasă de la Campionatul Mondial din Qatar.

Tite, ţinta unui jaf în plină stradă. Ce i-a sustras hoţul

La câteva zile după ce a demisionat de la cârma naţionalei Braziliei, Tite a fost victima unui jaf. Fostul selecţioner se plimba, la ora 6 dimineaţa, pe străzile din Rio de Janeiro, când a fost acostat de un hoţ.

ADVERTISEMENT

După ce i-a furat un lanţ, hoţul a avut timp să-i reproşeze lui Tite prestaţia Braziliei la Campionatul Mondial 2022. Antrenorul de 61 de ani s-a ales cu o sperietură, dar nu a fost rănit de jefuitor.

Tite şi-a încheiat mandatul la naţionala Braziliei

Selecţioner al Braziliei din 2016, Tite a părăsit naţionala după eliminarea în sferturile de finală de la Campionatul Mondial 2022. De altfel, aceasta anunţase încă din luna februarie că turneul final din Qatar va fi ultima competiţie ca antrenor al Selecao.

ADVERTISEMENT

“O înfrângere dureroasă, dar sunt împăcat cu mine însumi. Este finalul unui ciclu”, a spus Tite, după ce Brazilia a fost eliminată de la Campionatul Mondial.

Cu Tite pe banca tehnică a naţionalei, Brazilia a câştigat Copa America 2019 şi a mai jucat o finală a competiţiei, în 2021, pierdută în faţa Argentinei. La Campionatul Mondial, Selecao s-a oprit în sferturile de finale la ediţiile din 2018 şi 2022.

ADVERTISEMENT

Tite a şocat la CM 2022, după ce a dansat cu jucătorii în timpul unui meci

Înaintea Campionatului Mondial 2022, Brazilia era văzută drept marea favorită a turneului. Cu un lot de cinci stele, Selecao nu a fost convingătoare în faza grupelor, după 2-0 cu Serbia, 1-0 cu Elveţia şi 0-1 cu Camerun.

În optimile de finală, Brazilia a eliminat-o cu uşurinţă pe Coreea de Sud, scor 4-1, însă o fază din acest meci i-a adus o sumedenie de critici lui Tite. După al treilea gol al jucătorilor săi, selecţionerul a fost convins de Neymar şi colegii lui să danseze, la marginea terenului.

ADVERTISEMENT

Brazilia a părăsit Campionatul Mondial 2022 în faza sferturilor, după 1-1 (2-4 la loviturile de departajare) cu Croaţia. Dacă ar fi trecut de vicecampioana mondială din 2018, selecţionata lui Tite s-ar fi duelat cu Argentina pentru un loc în marea finală.

ADVERTISEMENT
Tags: