News

Titi Aur, mesaj din Spital pentru cei care demonstrează anti-Covid. Care este starea de sănătate a pilotului

12.04.2021 | 21:33
Titi Aur mesaj din Spital pentru cei care demonstreaza antiCovid Care este starea de sanatate a pilotului
ADVERTISEMENT

Celebrul pilot de raliuri, Titi Aur, a transmis un mesaj pentru cei care demonstrează anti-Covid. Marele campion este în spital după ce s-a infectat cu Covid-19.

Într-o intervenție la o emisiune de la Pro TV, Titi Aur le-a cerut demonstranților anti-mască de protecție să se oprească, pentru că transmit mesaje greșite.

ADVERTISEMENT

„Eram sufocat, veneam cu saturația sub 70 la sută. Este traumatizant. Vreau să transmit pentru cei care demonstrează, fraților, nu mai transmiteți acea minciună că nu există covid! Deveniți autorii morali ai unor tragedii. Transmiteți un mesaj eronat. Există Covid-19 și este foarte adevărat”, a spus Titi Aur, conform Româniatv.net.

Titi Aur, infectat cu Covid-19. Care este starea de sănătate a celebrului pilot

Foto: Facebook

„Da, sunt la spital, dar sunt ultimele momente aici. Sunt mult, mult mai bine. Eram cu două surse de oxigen, nu aveam aer. Senzaţia e traumatizantă, am trecut prin multe în viaţă, dar acum a fost, de departe, cea mai traumatizantă situaţie.

ADVERTISEMENT

Am avut parte de o îngrijire. Am avut o formă gravă, galopantă, am venit cu 30% plămân afectat, am ajuns la 45 %.

De la 28 martie până pe 1 aprilie am avut un fel de gripă. Am zis că ăsta-i covidul si o să scap. Pe 1 aprilie, când am avut prima senzație de lipsă de oxigen, ajunsesem cu 30 la sută plămân afectat”, a declarat celebrul pilot.

ADVERTISEMENT

Titi Aur a protejat regulile cu strictețe. ”Am umblat cu mască”

Acesta susţine că de la debutul pandemiei a făcut tot ce a putut pentru a se proteja. Pilotul spune că se află printre persoanele care cred în existența virusului și a încercat să se protejeze întotdeauna.

„Știam despre COVID-19, nu fac parte din cei care spun că nu există, am purtat mască mereu, chiar îmi spuneau colegii că nu mi-au văzut fața de un an de zile.

ADVERTISEMENT

Am umblat cu mască, am încercat să mă protejez”, a apus Titi Aur.

Tags: