Life

Din ce face bani TJ Miles în România. Ce afaceri are concurentul de la Survivor România

TJ Miles este unul dintre Faimoșii de la Survivor România, fiind o persoană mai puțin cunoscută publicului larg. Ce afaceri are concurentul din Republica Dominicană?
27.01.2022 | 15:49
Din ce face bani TJ Miles in Romania Ce afaceri are concurentul de la Survivor Romania
TJ Miles, afacere inedită în țara noastră. Ce business are Faimosul de la Survivor România. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumit pentru expresia „big blană”, tânărul care a locuit o perioadă foarte lungă de timp în Canada a încercat să se facă simțit în domeniul afacerilor imediat ce s-a întors în România.

Se întâmpla în anul 2018, când și-a deschis un service auto cu vibe american. De asemenea, concurentul de la Survivor România este o persoană foarte activă pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Tânărul în vârstă de 33 de ani, originar din Constanța, este diferit din toate punctele de vedere, de aici și afacerile pe care le-a dezvoltat de-a lungul anilor.

TJ Miles, afacere inedită în țara noastră. Ce business are Faimosul de la Survivor România

TJ Miles este de părere că oamenii din țara noastră au o mentalitate complet diferită față de cea din Toronto, unde a petrecut o perioadă foarte lungă de timp.

ADVERTISEMENT

„Am adus conceptul unui service în România. Lumea de aici mi s-a părut puțin închisă la anumite chestii, la educație, la cum gândește”, a declarat Faimosul de la Survivor România, scrie cancan.ro.

În plus, concurentul din Republica Dominicană este la început cu vloggingul, o modalitate pe care o vede ca un plus pentru că vrea să intre pe piață și să fie tot mai renumit.

ADVERTISEMENT

Recunoaște că nu are nicio limită și spune că nu se gândește la bani, nici dacă ar fi să piardă întreaga avere. TJ Miles nu are teamă, de aici și provocarea pe care a acceptat-o de curând.

Faimosul de la Pro TV este determinat de dragoste pură și ambiție, calități pe care le folosește pentru a-și atinge potențialul ca om. Afaceristul pregătește lucruri mari în continuare.

ADVERTISEMENT

TJ Miles, despre faimă și bani. Ce spune concurentul de avere

„Mă poți pune oriunde pe acest pământ și-mi voi dubla averea. Nu mi-e frică de nimic, ci doar să nu-mi ating adevăratul potențial.

Trebuie să am bani și multe lucruri în viață, dar nu asta mă reprezintă, ci că îndemn la iubire, pozitivitate și să fiu o sută. Să le arăt oamenilor că este important să spună adevărul și să fie buni, decât să fure și să fie răi.

La final de zi, banii vin și pleacă, dar sufletul unui om stă cu tine mereu, așa că trebuie să be careful, like wow. Protejează-ți sufletul cu toate mijloacele posibile”, a mărturisit TJ Miles pentru vice.ro.

ADVERTISEMENT